Gyakran Ismételt Kérdések


Regisztráció

 

Hogyan tudok regisztrálni az Olcsomobilhivas.hu-n?

Csak kattints erre a linkre, add meg az e-mail címed és jelszavad. Ezután mi küldünk neked egy üdvözlő e-mailt. Azért érdemes regisztrálni, mert így egy helyen látni fogod megrendeléseidet, illetve a befizetések állapotát.

 

Nem emlékszem a jelszavamra. Mit tegyek?

Ezen a linken, az e-mail címed megadása után küldünk egy jelszó visszaállító linket.

 

Szeretném megváltoztatni a regisztrációkor megadott e-mail címem.

Kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az alábbi formon keresztül. Kollégáink örömmel segítenek.

 

Telefonálás

 

Hogyan tudok hívást kezdeményezni?

Telefonálni két módon lehet az olcsomobilhivas.hu segítségével:

 

1) Internetkapcsolattal rendelkező számítógépen vagy okos telefonon keresztül kezdeményezed a hívást: ehhez egy programot kell telepíteni a számítógépedre, vagy a telefonodra. Ez esetben a magyarországi vezetést 3, mobilt 12 forintért tudsz hívni percenként.

 

2) Ha nincs internet kapcsolatod, akkor pedig budapesti vonalas szám felhívása után lehet beszélgetni a hívott féllel: ez esetben nem szükséges internetkapcsolat, viszont a vonalas hívás díját ki kell fizetned az olcsomobilhivas.hu percdíjai mellett. Regisztráció és fizetés után a következő budapesti számom keresztül lehet telefonálni: +3618088451

 

Hogyan működik?

Az olcsomobilhivas.hu-n keresztül indított hívások minden esetben az internet segítségével zajlanak le, így a hívás kezdeményezésért nem kell fizetned, illetve a mobilszolgáltató felé csak a hívás fogadási díját kell kifizetünk, így tudunk olcsók maradni. A rendszer nagyon hasonló a Viber és Skype nyújtotta szolgáltatáshoz, ami extrát mi nyújtunk a percdíjakért cserébe, hogy elég az egyik félnek online lennie. Amint megérkezik a pénz a számlánkra, az általunk küldött belépési adatokkal használni is fogod tudni a programot és magyar mobilt 12 forintért fogsz tudni hívni!

 

SIP beállítása

Ha haladó felhasználónk vagy akkor ezeket a SIP beállításokat tudod használni:

Fő sip szerver: 77.72.174.129 Port 5060 (standard)
Alternatív sip szerver #1: 77.72.174.130 Port 6000
Alternatív sip szerver #2: 77.72.174.131 Port 6000
Stun szerver #1: 77.72.174.160
Stun szerver #2: 77.72.174.162

 

Vásárlás

 

Hogyan tudok előfizetni az olcsomobilhivas.hu-ra?

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb csomagot az olcsomobilhivas.hu kezdőoldalán. Minél több percet vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt, bónuszt tudunk neked adni. Nálunk nincs havidíj és egyenleged korlátlan ideig érvényes!

 

Milyen egyéb költségek vannak?

Semmilyen. A percek amiket nálunk vásárolsz meg, másodperc alapon kerülnek számlázásra és számlád nem évül el.

 

Hogyan tudok fizetni?

Jelenleg Paypallal és banki átutalással lehet fizetni. A közlemény rovatba ne feledd el beírni a megrendelésed azonosítóját illetve e-mail címed. 24 órán belül jóváírjuk a befizetésedet. Ha hétvégén utalsz, akkor a következő munkanapon kerül az összeg az egyenlegedre.

 

Hogyan kaphatom meg a kifizetésre váró jutalékom?

A Fiókod oldalon találsz egy ilyen sort: Küldd el barátaidnak az egyéni meghívó linked és mi a feltöltésük 12 százalékát jóvá írjuk az Olcsomobilhivas.hu számládon! Kattintások: X db, Vásárlások: X db, Kifizetésre váró jutalékod: 112 Ft

 

A Kattintások mögött lévő szám azt jelenti, hány ember kattintott a linkedre, a Vásárlások száma pedig jelzi, hogy hány darab vásárlás történt. A kifizetésre váró jutalék folyamatosan növekszik a jutalékod értékével illetve a napi belépéssel szerzett pontok által. Igy ha ez az összeg elérte az 1200 forintot, akkor nincs más teendőd, mint küldeni nekünk egy e-mailt és mi pár órán belül küldjük az 1200 forintot érő  Olcsomobilhivas.hu kupont, amit a legközelebbi vásárlás során tudsz beváltani.

 

Hogyan láthatom mennyi pénz van még az egyenlegemen?

A számítógépre telepitett program kezdőlapján mindig ott van aktuális egyenleged.

 

Hogyan tudom mennyibe kerül egy adott hívás?

Amikor tárcsázol, a rendszer egyből kiírja, hogy az adott irányba mennyibe kerül egy perc.

 

Jól hangzik. Hogyan fogjak hozzá?

Kattints IDE, jelentkezz a számodra megfelelő csomagra. Amint a pénz megérkezik a számlánkra segítünk beállítani a programot neked és már telefonálhatsz is!