Olcsomobilhivas.hu - Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

300 perc mobilhívás

3 600 Ft

Mi hiszünk abban, hogy ha Skype-on és Viberen az interneten keresztül ingyen lehet telefonálni, akkor egy mobilhívás se kerülhet olyan sokba! Ha viszonylag sokat vagy netközelben, akkor a mi szolgáltatásunk ideális a számodra! Legtöbbet spórolni pedig akkor tudsz velünk, ha ismerőseidet csak mobilon tudod elérni vagy külföldön élnek és akkor is szeretnél velük beszélni, amikor ok éppen nincsenek online. Ajánljuk visszatérő vásárlóinknak, akiknek már bizonyított az olcsomobilhivas.hu! Mint a többi csomagunk esetében is magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért fogsz tudni hívni! Ha ezt a csomagunkat választod, akkor fél óra mobilhívást ingyen kapsz, ajándék 360 Forint feltöltés!

Részletek

Ez az csomag 300 perc azaz több mint 5 óra mobilhívást ér! Ha pedig csak vezetékes számokat hívsz, akkor ez a feltöltés 20 órányi beszéltetésre elég. Amit még fontos kiemelnünk, hogy az olcsomobilhivas.hu-nál csak azért fizetsz, amit használsz, így nincs bosszankodás, ha éppen átcsúsztál a következő percbe. Nálunk minden hívás másodperc alapon kerül számlázásra. Mi hiszünk az egyszerű, átlátható árazásban, nálunk nem kell figyelned, hogy mikor telefonálsz, illetve mikor töltötted utoljára a számládat. Nálunk mindig ugyanannyiba kerül egy hívás, telefonálj bármennyit, bármikor! Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

Nekem feltöltő kártyás mobilom van, s percenként 35 forintot fizetek minden hívás után. Nem beszélek annyit, hogy megérje egy előfizetést keresnem, havi több ezer forintos fix költséget vállalva. Az olcsomobilhivas nekem jó megoldás volt arra, hogy ha otthonról akarok valakivel beszélni, akkor neten keresztül ezt olcsón megtehetem. Ha meg nem vagyok számítógép közelében akkor marad a mobiltelefon. Még így is sokat tudok spórolni. Zoli, Kecskemét

Vélemények

 1. Váradi

  :

  Remek szolgáltatás! 10/10! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Egyszerű használat, segítőkész ügyfélszolgálat.

 2. Balázs

  :

  Örülök, hogy vagytok! Csak így tovább, remélem sokáig versenyképesek tudtok maradni. Nagy költséges díjjaktól mentettetek meg ugyanis nagyon sokat beszélek portugáliába. Köszönöm a lehetőséget. 5 plusz csillag!!!

 3. PINTÉR FERENC

  :

  Szuper jók a percdíjak!

 4. Punk Istvánné

  :

  Köszönöm, hogy itt lehetek. Még sosem beszéltem ilyen kedvező perc díjjal.

 5. Király

  :

  Nagyon előnyő. Minden szempontból ez a legjobb! Nincs hüségidő és bonuszt is kaptam már többször! Ajánlani tudom mindenkinek!

 6. kis

  :

  A szolgáltatás korrekt, minden rendben megy nagyon kedvező áron.

 7. Debreczeni

  :

  Nagyon jók a percdijak, mindig segitenek, ha valami gond van!

 8. pohltamas

  :

  Elégedett vagyok a szolgáltatás színvonalával. Remélem sikerül tovább csökkenteni a percdíjakat is.

 9. punkneerzsi

  :

  Nagyon jó, hogy a választható csomagok nem havidíjak, amit még akkor is fizetni kell, amikor egyáltalán nem telefonálok. Örülök, hogy az “olcsomobilhivas”-t választottam!

 10. Tímár Máté

  :

  5/5 ajánlom mindenkinek!

 11. Hóman Erika

  :

  Köszönöm, hogy itt lehetek. Még soha nem telefonáltam ilyen kedvező percdíjakkal. Azóta sokkal többet tudok telefonálni, mióta itt töltöm az egyenlegemet.

 12. Király

  :

  Mindig ezt a csomagot választom. Meg éri sőt még bónuszt is kaptam mindig. Nincs másik ilyen jó és korekt hálozat. Király Ilona

 13. Weisz Barnabás

  :

  Már több mint egy éve használom, és bevált. Egy 2 hetes időszak kivételével mindig működött.

 14. Zoli

  :

  Hali! Nagyon tetszik a szolgáltatás! A 12 és 3 forint is verhetetlen, de a kedvezményekkel együtt még jobb. Csak ajánlani tudom!

 15. Dobrai Árpád

  :

  Kedves Olcsomobilhivas.hu!
  A szolgáltatásra semmi rosszat nem tudok mondani, egyértelmüen csak jót.
  Nagy örömömre szolgál az a tudat, hogy jóval olcsóbban tudok telefonálni az általatok kinált lehetőséggel, főleg Németországba.
  A helyi mobilszolgáltatók által nyujtott tarifát igen drágának tartom, de egy olcsóbb megoldás kinálatánál is még mindig ti vagytok a menők.
  Ezért örültem annak, amikor tudomásomra jutott, hogy élhetek egy ilyen lehetőséggel, amit köszönettel vettem, és ismerőseim körében is mindenkinek reklámozom a cégedet – milyen jó telefonálási lehetőséget adtatok.
  Nekem főleg a külföld felé menő hivások árai tetszenek.
  Üdv.
  Árpád

 16. Varga

  :

  A barátaimnak is ajánlottam már, én elégedett vagyok!

 17. tantal47

  :

  Ezt a feltöltési csomagot használom a leggyakrabban, mert korrekt. A legkedvezőbb ár/érték arány.

 18. D4N13L

  :

  Ezt a csomagot még nem próbáltam, de lassan már rá kéne állnom! A legkisebb csomag használata alapján kiváló lehetőségnek tűnik ez is! Köszönök mindent!

 19. Knezevic

  :

  Sziasztok! Csak így tovább! A szerencsekerék is tetszik mindennap megpörgetem több/kevesebb sikerrel! Üdv a csapatnak!

 20. Rózsa

  :

  Ódzkodtam tőle, aztán jól jött az ingyenes kipróbálási lehetőség. Felraktam a programot a telefonomra, megkaptam a 60Ft-ot, kipróbáltam, működött! Nem beszélek sokat általában, így a 60Ft is kitartott pár beszélgetés erejéig. Amúgy feltöltőkártyás vagyok, ami gáz. Előre fizet az ember, de mégis a legmagasabb percdíjakat kapja és perc alapú számlázást. Amúgy a nap 90%-ában wifi közelben vagyok, így a legjobb választás lett az olcsomobilhivas.hu. A kártyással megtámogatva végszükség esetén azzal is tudok telefonálni (wifin kívül), de ez annyira nem jellemző már, hogy figyelnem kell majd rá, hogy egy év után ne vesszen el a számom és a pénzem. Nem úgy mint itt, ahol ez is korlátlan, a számlázás másodperc alapú…stb. Hónapok óta használom megelégedéssel. Beszélgetés közben sosem volt probléma vele, híváskor néha van egy “The service is temporarily unavailable” hiba, de 1s múlva újrahívva már tökéletes, az is lehet, hogy épp akkor az én telefonom vacakol, vagy a wifim.
  Dédivel vezetékes telefonon tartjuk a kapcsolatot, nem ritka a 20-30perces beszélgetés. Ezzel a megoldással ez 60-90Ft! Elképesztő, hogy ez a feltöltősömön keresztül 980-1470Ft lenne, de ha mi is vezetékesről hívnánk, akkor is többszáz Ft-ról beszélnénk.
  A 3600Ft nekem hónapokig elég, főleg, hogy jár hozzá 360Ft rögtön, de biztos, hogy közben még érkezik egy 60Ft-os kupon, vagy akár egy 600Ft-s is. Sajnos amikor legutóbb még külföldön voltunk nem volt meg, pedig ezzel onnan is ugyanannyiért lehetett volna hazatelefonálni…elképesztő! Remélem a mobiltársaságok nem tudnak keresztbe tenni ennek az igen jó ár/értékarányú szolgáltatásnak!
  Nagyon közvetlenek, segítőkészek, állandóan vannak kuponok, kedvezmények, csak ajánlani tudom. Végre valami, amit tényleg mer az ember támogatni! :)

 21. Éva

  :

  Akinek minden forint számít, annak csak ajánlani tudom ezt a szolgáltatást.

 22. Patai

  :

  Az akciókat is kihasználva szinte ingyen van!! Köszönöm!

 23. zsoka434

  :

  Kedvelem mert olcsó!

 24. Tamaskó

  :

  Ekkora feltöltéssel még nem próbálkoztam, de biztos, hogy lesz rá alkalom, amikor igénybe veszem ezt a csomagot. Jó ár, jó szolgáltatás.

 25. Takács

  :

  Ez a kedvenc csomagom mind közül, mindig hozzá lehet csapni egy-egy kupont, és az ajándék 360Ft plusz is szuper! A jóváírások is maximum 1 napon belül megtörténtek, így bátran ajánlom mindenkinek.

 26. Feher-Imre

  :

  Ez már egy kedvező feltöltés,amihez már kapunk 10% kedvezményt, ami 30perc mobilhívásra elegendő.

 27. Gabi

  :

  Meglepődve tapasztaltam az első kísérleti hívás után, hogy mennyire jó a minőség. Szerintem jobb, mint a skype és a viber.

 28. Bednárik

  :

  Korlátozott nettel is teljesen használható. Viszont ilyenkor kicsit sokáig tart, míg betölt a program, ez részemről az egyetlen hátrány.

 29. Hóman

  :

  Köszönöm, hogy itt lehetek. Még soha nem telefonáltam ilyen kedvező díjakkal….

 30. Richárd Rádió

  :

  Remek ár-érték arány. Meg vagyunk vele elégedve, viszont ez is kevés volt a hívásainkhoz ;D

 31. Gábor

  :

  Az tetszik a legjobban, hogy a kreditek nem járnak le! Máshol a feltöltés után hamar el kell fogyasztani őket, különben elbukja az ember.

 32. Tóth Imre

  :

  Egy jól felkészült team segit mindenben ha megakadok valamiben. köszönöm.

 33. kis

  :

  Nagyon jó ár-érték arány! Nagyon jó megoldásnak tartom ezt a szolgáltatást.Internet alapú,és ez nekem nagyon bejön, mivel egész nap net mellett vagyok. Nagyon jó,ha olyan számokat hívok, ahol nincs net elérés vagy nincs telepítve pl. a Skype. Ha hivatalokat hívok vezetékesen, akkor meg kifejezetten szuper 3Ft-os percdíjon beszélhetek.

 34. Robi

  :

  Az összes hivatalt vezetékesen így érdemes hívni!!

 35. Gábor

  :

  Kenyelmes modja a kulfoldi hivasoknak.

 36. bela3p

  :

  Ennyi kerül egy töltés a jelenlegi mobilszolgáltatómnál, önmegtartóztatással. Kipróbáltam, hogy itt meddig és a “takaró”. Sokáig. Lehet hogy visszaszokok a csevegésre?

 37. Harmath

  :

  Korrekt csapat. Szívesen ajánlom mindenkinek!

 38. Kálmán

  :

  Sokat spóroltam, amióta az Olcsomobilhivas.hu-t használom.

 39. Körmendi

  :

  Ez a csomag annak különösen hasznos, aki sokat telefonál.

 40. Edit, Szolnok

  :

  Egy jó ideje, csak az olcsomobilhivas.hu-t használom. :) Nemcsak a percdíjaik miatt, hanem azért is, mert másodperc alapon számolnak, forintban, és ez így nekem egyszerűbb ha paypalon a kártyámról is forintban emeli le az összeget – így mindig fixen tudom, hogy nem fog mellészámolni a rendszer a dollár vagy az euró miatt. Mobilnettel is stabil a hangminőség, nem akad, nem tortyog. :) Már ezek miatt is megéri használni, de a percdíjai miatt meg pláne! :) Nem tudok olyan nem havidíjas szolgáltatást, amelyik ezt tudná überelni! :)

 41. Attila

  :

  Egy nagyon jó csomag, amivel nagyon sokat lehet telefonálni. Olyan helyeket, amiket vonalas telefonon lehet elérni kifejezetten jó. Hosszú várakozás, percenként 3 forintért. Nem kell figyelni a költségére:) Ez a szolgáltatás, a kedvező díjszabás, az ügyfélbarát hozzáállás, ez amit nem hiszem, hogy felül lehet múlni. A csomagnál a 360Ft-os bónusz jóváírás csak hab a tortán…:)

 42. Kapás

  :

  Minden ismerösömnek ajánlom, elmondom nekik a VOIP telefonálás lényegét, mivel elég kevesen hallottak eddig róla. Sajnos a nagy multi mobilszolgáltatóknak abszolut semmi érdeke nem füződik hozzá, hogy közismert dolog legyen a VOIP telefonálás. Az Olcsomobilhivás erőteljes marketing politákája nagyon hasznos .

 43. Mérész Pál

  :

  :) Hasznos szolgáltatás a többi mobilszolgáltatóval összehasonlítva ár-érték arányban nagyon jó.
  Nagyon jó minőségű a hang, megbízható még 3G kapcsolat esetén is.
  A többi internet alapú alkalmazással összehasonlítva ha valaki nem online akkor is lehet használni.

 44. keczan

  :

  Külföldön dolgozóként nagyon hasznos, hogy végre olcsón tudok beszélni a családommal.
  A legutóbbi 300 perces feltöltésre is szuper akciót találtak ki.
  Az eddigiek alapján továbbra is csak ajánlani tudom!

 45. István

  :

  Az előfizetésem mellett használom, de az olcsomobilhivas.hu-val sokkal kedvezőbb feltételekkel tudok beszélni. Bátran merem ajánlani mindenkinek!

 46. Varga

  :

  Szuper, hogy ha ezzel töltöm fel az egyenlegemet, kapok 360 Ft bónuszt. Ráadásul a csomaghoz akkor is jár a bónusz, ha kuponokat is beváltok. Nagy előny, hogy a kedvezmények halmozhatók sok esetben. A napi kuponokról pedig nem is beszélve. Elégedett vagyok.

 47. Gyüre

  :

  Nincs olyan nap hogy ne használjam az Olcsomobilhivas.hu-t. Mindenhová tudok vele hivást kezdeményezni másodpercalapú számlázásal(ami nem mindegy)! Külföldre is! Tiszta hangminőség. Örülök, hogy van az Olcsomobilhívas.hu oldal és minden elismerésem azoknak, akik müködtetik. Köszönöm!

 48. Viktória

  :

  Nekem apukám ajánlotta ezt a telefonálási lehetőséget, és meg vagyok elégedve vele. Ráadásul így Ő is kap majd jutalékot az én feltöltésem után. Így neki is spórolok egy kicsit.

 49. Bogdán Attila

  :

  Még le sem beszéltem a 720 Ft-os feltöltésemet, rátöltöttem egy 3600 Ft-osat, mivel kaptam egy 1000 Ft-os kupont. Így még olcsóbbra jön ki egy perc. Ennek hatására lemondtam a havidíjas előfizetésemet, és feltöltőkártyásra váltottam. Így tényleg csak annyit fizetek amit eltelefonálok. Havi 1500 Ft-ot biztosan meg tudok majd spórolni.

 50. Ancsusz

  :

  A szolgáltatás ár érték arányban kiváló :)

 51. Vass Zoltán

  :

  Egy feltöltés akár hónapokra elég. Nem telefonálok sokat, de amikor kell – akár külföldre is – ne legyen akadály a magas percdíj!

 52. Gyüre

  :

  Telenor szolgáltatóhoz tartozom, de leginkább csak hívás fogadásra használom a mobilomat. A sokfajta tarifacsomagok mind behúzás az ügyfelek részére, mert úgy van kitalálva, hogy nekik jó legyen. Nem beszélve a perc alapú számlázásról. Az Olcsomobilhivas.hu megfogott nagyon, az alacsony másodperc alapú számlázás mellett a kreditek gyüjtése, a szerencsekerék használat, a napi 24óra eltelte után járó 12ft kredit jóváírás miatt is. Én csak ajánlani tudom annak, aki még nem használja ezt a szolgáltatást, mert nincs hozzá hasonló szerintem!

 53. Szabó-Ambrus

  :

  Leggyakrabban a 2000 forintos egyenleget választom, és nálam ez is hihetetlen sokáig tart, mivel 166 perc beszélgetés fér bele.

 54. janita

  :

  A szolgáltatás minősége messze meghaladja az árat! :) Jó és olcsó! Az ilyen is ritka manapság! :)

 55. galvarga

  :

  Szerettem volna egy ingyenes internetes telefonálási lehetőséget a drága mobilköltségek helyett. Ez ugyan nem ingyenes, de költségeim harmadára, vagy negyedére csökkentek. És végre nem kell feszélyezetten beszélgetnem telefonon, vigyázva arra, hogy ne költsek túl sokat. Köszönöm, bízom benne, hogy sokáig marad ez az árszínvonal:)

 56. Vass Tibor

  :

  Elégedett vagyok, mert nagyon jó, kedvező árú lehetőség az otthoni családtagokkal, ismerőseimmel való kapcsolattartásra Kínából. Bár van mikor ha nem tudok internet közelben lenni, de ilyenkor a helyi behívószámon keresztül (+86400-676-7950) használom a szolgáltatásukat.

 57. Repka

  :

  Minden remekül működik, jó a hang minősége is :)
  Annának külön nagy köszönet

 58. Körmendi Jánosné

  :

  Nagyon tökéletes. Az oldal kicsit kusza. A másodperc alapú számlázás viszont igen kedvező.

 59. panda148

  :

  Nagyon sokat spóroltam, mióta ezt a telefonálási lehetőséget használom. Eddigi 35-62 Ft-os percdíjaim nem voltak túl kedvezőek, pedig csak belföldi hívások. Most viszont külföldre is 21 Ft a maximum percdíjam. A mobilalkalmazás egyszerűen letölthető okostelefonra, ezáltal pillanatok alatt hívhatok bárkit :)

 60. Madai

  :

  Elégedett vagyok mert nagyon jó, hogy nem kell lejárati időket fejben tartani. Nagyon kedvező áru az eu-s ismerőseimmel való kapcsolat tartásra. Gyors ügyintézés. Köszönöm! Nagyon kedvező áru csomagok között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A gyerekek számára is kitűnő alternativa.

 61. Madai

  :

  Nagyon köszönöm a lehetőséget a használathoz. Nekem az Olcsomobilhivas igen nagy segítség és anyagi könnyebbség a családom unióban élő tagjaival való kapcsolattartásában. Sajnos a mobil előfizetésnél kénytelen voltam a perceket nézni mert igen rövid idő alatt lehet 7-8000 forintos számlát csinálni egy-egy hívásból. Nagyon elégedett vagyok.

 62. drjimre

  :

  Ez már jobban megéri, pláne a plusz ajándék percekkel. Igaz, hogy maradéktalan használatához kell egy mobil internet előfizetés (hiszen nem csak olyan helyről akarok telefonálni, ahol van WIFI) de még így is nagyon hasznos. Ídőhatár az egyenleg lebeszélésére nincs és ez egy nagy előny!

 63. napcsi

  :

  Ennyi pénzért sehol nem lehet ennyi percet beszélni. Jó minőségű a hang. Nem kell figyelnem mikor jár le az egyenlegem, korlátlan idő van az egyenleg felhasználására. Szuper az olcsómobilhívás.hu!!!

 64. Kata

  :

  Maximálisan megvagyok elégedve a szolgáltatással. Ha gondom, volt és kérdeztem e-mailben, szinte azonnal kaptam segítő választ. Korrekt és segítő az egész csapat. Én minden ismerősömnek ajánlom. Már használják is többen. Sok sikert kívánok a további munkához.

 65. Majlát

  :

  Óvatos voltam az elején, és csak kicsiben próbáltam ki. Csak utána választottam ezt a csomagot. Azonnal jóváírták a bónusz is. Működik. Sőt! Korrekt a kommunikáció, segítőkészek! Ajánlom!

 66. Szőnyi Imre

  :

  Még köt a hűségidőm, így abban lévő perceket minden hónapban először lebeszélem, az Olcsomobilhivas.hu-val leginkább a vezetékes számokat szoktam hívni másodperc alapon!

 67. Pannika

  :

  Egyelőre mobilinternet előfizetésem nincs, csak wifin keresztül telefonálok az olcsómobilhívással. Ezzel is az eddigi kéthavonta történő egyenlegfeltöltésem ebben a hónapban elmaradt, sőt még a felét sem fogyasztottam le a 3000 ftos feltöltésemnek! 12 Ft-ért sokkal könnyebb hosszabb beszélgetéseket folytatni, nem kell azon aggódni, hogy mindjárt jön a 600 Ft alá csökkent egyenlege “fenyegetés” a GSM szolgáltatótól. Ami a legjobb, hogy a hangminőség szinte ugyanolyan jó, nyegyedáron!

 68. mari5949

  :

  Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. Amióta ezt használom többet telefonálok és persze sokkal olcsóbban! :)

 69. Viktória

  :

  Ez már egy “középkategóriás” feltöltés. Elég sokat lehet vele telefonálni, és jólesik a 10% ajándék. Első feltöltésem ilyen volt, de akkor még nem tudtam, hogy megy a kuponozás, ezért izgatott a további feltöltés…

 70. Szabó Edit

  :

  Az eddigi tapasztalataim szerint az olcsomobilhivas.hu éri meg legjobban az árát. Nekem a mobilnet ingyen van, így már eleve spórolok a percdíjakon – pláne ha másodpercekért csak töredéket fizetek! Amióta használom egyszer sem szakadozott vagy romlott volna a hang! Ők eddig a legjobbak!

 71. szilvike

  :

  Nagyon korrekt a csapat, segített a számítógépes alkalmazás beüzemelésében és minden kérdésre gyorsan válaszolnak.

 72. Tamás

  :

  Pöpec, CB helyett is kíváló lehetőség, nem kell ionoszféra visszaverődési távolságot számolni a napszakokra, hogy eljusson a jel hazáig. Csak megállok a benzinkútnál/szálláshelyen, csatlakozok a WiFi-re (vagy Wi-Free) és már tárcsázom is.

 73. erika88

  :

  Már rég óta kerestem ilyen szolgáltatást, és végre megtaláltam a nekem legmegfelelőbbet. A mobilinternetemről is minimálisat használ fel. Az is nagyon tetszik, hogy kiírja a telefonom , hogy éppen mennyi az adott hívásnál a percdíjam. Sőt fillérre tudom követni az egyenlegemet is, ami még felhasználható a feltöltésből. Nem kell külön köröket lefutnom az infókért.

 74. Reni

  :

  Ezzel a feltöltési opcióval 1200 percet kapok vezetékes irányba, azaz havi 100 perc egy évig. Mindezt havi 300 Ft-ért! Végre újra hosszasan beszélgethetek szüleimmel, mikor távol vagyok tőlük. Köszönöm a lehetőséget! :)

 75. Ibuska

  :

  Nekem feltöltő kártyás mobilom van.Állandóan előfizetőssé akarnak tenni, amit ajánlanak nekem nem üzlet..De az itteni ajánlat az kihagyhatatlan.Feltétlenül ajánlom az ismerőseimnek!

 76. Streng Katalin

  :

  Sokat spórolok, vagy többet tudok fecsegni a barátaimmal, ugyanannyi kiadással!

 77. Pigniczki Zoltán

  :

  Szerintem ez a szolgáltató lessz a legjobb,leggyorsabb.
  Nekem számít minden ft.
  Mivel sokat telefonálok.
  Biztos sem én és sem más aki ezután vällasztja nem csalódik majd.

 78. Barbara0203

  :

  Még az az árkategória, amit az ember kifizet, egy mobiltelefon feltöltése is kb. ennyi. Ráadásul most, hogy a kuponok összevonhatóak, akár olcsóbban is hozzá lehet jutni. Jó lehetőség.

 79. SiMa

  :

  Ennek a csomagnak az ára annyi, mint egy átlagos feltöltőkártya. De a mostani tarifák mellett, jó ha 1 óra beszélgetést kapni ennyi pénzért. Ez kész rablás a mobilszolgáltatók részéről. De itt ugyanazért a pénzért, 5,5x, megismétlem: öt és félszer annyi beszélgetést kapni! Nem is beszélve a remek kuponrendszerről, amivel ezt az összeget még tovább lehet csökkenteni.

 80. lilkrisz

  :

  Feltöltő kártyás telefonom van, aminek a percdíja 50 Ft/perc, ami nagyon sok ehhez képest, így nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt és mostmár olcsón telefonálhatok!

 81. ami001

  :

  Mgbízható oldal, olcsó percdíjakkal, telefonálásnál csak ezt a módszert használom.

 82. Nagy

  :

  A legjobbak vagytok! Megmondom őszintén eddig egy másik voip szolgáltatást használtam de ott nem voltam elégedett az ügyfélszolgálattal és a percdíjak sem az én pénztárcámhoz voltak igazítva.. aztán egy netes oldalon ajánlottak Benneteket.. megmondom őszintén elsőre kételkedve fogadtam hogy van egy ilyen olcsó szolgáltatás :) Manapság már mosolygok azon amit akkor gondoltam,hiszen a segítőkész hozzáállás és a kedvező percdíjak hatására bizony több pénz maradt a pénztárcámban :)) Köszönöm Nektek!! :)

 83. Benedek Imre

  :

  Egy 3600Ft-os feltöltéssel jóval többet tudok majd telefonálni mint eddig. Napközben 60 helyett 12 forintos percdíjakkal 5-ször annyit beszélhetek mint eddig.

 84. Novák Gyula

  :

  A barátnőm is regisztrálta magát de Ö még nehezen kezeli.

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Ha segitsegre van szukseg, akkor skype-on keressetek minket az OLCSOMOBILHIVAS neven es szivesen segitunk! :)

 85. Novák Gyula

  :

  Az előfizetésnél jobb!

 86. balaton954

  :

  Első próbálkozásra ennyivel töltöttem fel a számlámat, igaz hogy azért, mert elrontottam, rossz oldalra léptem. De már örülök neki!
  Nagyon szeretem az oldalt, mert nem szakad meg a beszélgetés 2-3 perc után, és a rendszer még a könyvelést is elvégzi helyettem, mindig naprakész vagyok, tudom, hogy mennyi pénz van a számlámon. Azt is látom az oldalamon, hogy mikor, kivel mennyi ideig beszéltem. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a weboldalra, Nektek pedig nagyon köszönöm a türelmet és a jutalékot, amit csak azért is kapunk, mert belépünk az oldalra!

 87. Nagy

  :

  Az az igazság hogy sok netes telefonálási lehetőséget kipróbáltam már,de nekem a Ti szolgáltatásotok vált be a legjobban :) Másodperc alapon számláztok és mellette a legolcsóbb perdíjakkal beszélhetek Nálatok! :) Ha pedig nem akarok sokat tölteni,akár 120 ft-al is növelhetem az egyenlegem és akkor a kuponos akciókról még nem is beszéltem :)) Maradok hűséges előfizetőtök! :) IMÁDLAK TITEKET!!! :))

 88. Fischi

  :

  Külföldön tanulóként nagyon hasznos, hogy végre olcsón tudok beszélni a családdal és a barátnőmmel.
  A legutóbbi 300 perces feltöltésre is szuper akciót találtak ki. Amióta megvan a barátnőm, nagy szükség is van rá :D
  Egy segítő kis csomag ez a távkapcsolatban élőknek. Az eddigiek alapján továbbra is csak ajánlani tudom!

 89. Torma

  :

  Nagyon pozitív dolog, hogy a megvásárolható csomagok nem havidíjak. Egy 300 vagy 500 perces csomagot akár több hónapig is tudok használni.

 90. merebi

  :

  Nincs semmi extra költség, csak kizárólag az idő, amit telefonálással tölthetek. A bónusz rendszer is nagyon tetszik, máshol nem tapasztaltam még ilyesmit!

 91. Megyeri Zoltán

  :

  Ha van egy feltöltökártyás mobilom, akkor annak csak az éves érvényességi feltöltését kell megcsinálni, és társítva ezzel a rendszerrel rengeteg pénzt takaríthatok meg!

 92. avirextibi

  :

  Korrekt, segitőkész emberek dolgozhatnak az oldalon, mert amint irok nekik egy kérdést vagy elakadok, máris válaszolnak és teljesen érthetöen elmagyarázzák mit kell tennem ha valamit nem értek. Nagyon jó, hogy legalább ezen ilyen sokat tudunk spórolni.

 93. Kőrösmezey Dávid

  :

  Lehetnek szőrszálhasogató emberek, de ennyi pénzért, különösen a bónusz konstrukcióval, egy kifejezetten kedvező és jó ajánlat.

 94. Judit

  :

  Eleinte nehezen ismertem ki magam, de most már gond nélkül működik. Jók a bónuszok is.

 95. Pete

  :

  Feltöltő kártyás a telefonom, ezzel a megoldással, sokkal olcsóbban tudok hívni. Igaz még csak kéthete használom. Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Ügyfélszolgálat gyors és segítőkész.

 96. Szabó Edit

  :

  A magyar mobilpiacon nincs másik olyan szolgáltató, amely nem előfizetéses és mégis tud ilyen olcsó percdíjakat biztosítani. – Még a netdíjat is beleszámítva.

 97. erika88

  :

  Eddig előfizetéses, és flottás telefonjaim voltak. Az olcsomobilhivas.hu-val jövök ki a legjobban.

 98. Erzsébet

  :

  Feltöltős mobilom van, de sajnos nincs mindig feltöltve. Örülök, hogy rátaláltam az olcsomobilhivas.hu-szolgáltatóra.

 99. Csaba

  :

  Számítógépre is telepíthető az Olcsomobilhivas.hu alkalmazása. Sajnos nem magyar nyelvű (bár nem is kerestem hozzá). Létezik magyar nyelvű program? :)

 100. Nemes Piroska

  :

  Nagyon megszerettem ezt a telefonálási módszert. Sokat spóroltam már rajta, úgy a vezetékes, mint a mobilhívásokon. A munkatársak is nagyon kedvesek, segítőkészek, eddig minden problémámat megoldottuk, gyorsan és korrekten. Köszönet, hogy vagytok!

 101. Elek

  :

  A feltöltőkártyás mobilomon igen költséges a beszélgetés, akár 45 FT ot is fizetek/perc. Viszont olcsóbban csak akkor lehet, ha hűségidőt, és fix havidíjat vállalok. Nem telefonálok túl sokat, így ez nem járható út nekem. Az olcsomobolhívással, viszont kedvező percdíjakkal, vonalas irányba is bármikor már “barátnőzhetek” is.

 102. Takács

  :

  A legtöbb ember megszokásból fizeti ki azt a rengeteg pénzt a megszokott szolgáltatójának. Ébresztő! a világ halad és itt ez a csúcs lehetőség arra, hogy minőséget kapj megfizethető áron. Csak egy-két kattintás!

 103. Imre

  :

  Én nagyon megvagyok elégedve mindennel, a szolgáltatásal amit kinálnak, nagyon jó egyszerü kezelőfelületü a program és korrekt minden. Az Ügyfélszolgálat pedig egyszerüen kiváló ami a szó szoros értelmében értendő. Nincs olyan dolog amiben és amire ne tudjanak válaszolni. Mindenben nagyon segitőkészek. Egy nagyon jó eszköz és lehetőség, mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz mint a nevében is benne van OLCSÓ.

 104. seci

  :

  Maradok az O2 International SIM-nel, ehhez semmi nem kell es 1p/4p per perc. Es ott a zsebemben, nem kell hozza adatkapcsolat es nem kell ott ulnom egy gep elott. Ez igy annak jo, aki Mo-on el. Nyilvan az otthoni horror mobil- es kulfoldi szam hivasi arakhoz kepest ez jo, de miert bonyolitsam az eletemet Angliaban?

 105. Zólyomi Anna

  :

  Már lassan egy éve az olcsomobilhivas.hu-t használom. Idáig körülbelül 15 ezer forintot spóroltatok meg nekem. Köszönöm!

 106. Schumacher66

  :

  Korrekt ügyfélszolgálat! Nagyon gyorsan válaszoltak bármi kérdésem volt. Néha a vonal hagy kívánni valót, de ár érték arányban még mindig verhetetlen az olcsomobilhivas.hu. Amit szeretek, hogy ha ajánlom ismerőseimnek, akkor mindig kapok bónusz perceket. Kb két hónapja nem kellett már töltenem a számlámat emiatt :)

 107. Zoli

  :

  Nekem feltöltő kártyás mobilom van, s percenként 35 forintot fizetek minden hívás után. Nem beszélek annyit, hogy megérje egy előfizetést keresnem, havi több ezer forintos fix költséget vállalva. Az olcsomobilhivas nekem jó megoldás volt arra, hogy ha otthonról akarok valakivel beszélni, akkor neten keresztül ezt olcsón megtehetem. Ha meg nem vagyok számítógép közelében akkor marad a mobiltelefon. Még így is sokat tudok spórolni. Zoli

 108. Dongo88

  :

  Ha ismered a voipdiscount-ot, akkor kb tudod mire számíthatsz az olcsomobilhivas.hu-n. Nekem számit minden forint, s mivel olcsóbbak, mint a többi külföldi oldal, ezt az oldalt választottam. Nekem mindegy mit használok, amíg ők a legolcsóbbak. Tetszik az átlátható árazás, igaz nincs 120 napos bónuszidőszak, de cserébe mindig ugyanannyiba kerül egy hívás. Na meg mivel forint alapon számlázak, azért nem kell aggódni az euró árfolyam miatt se.

Mondd el a véleményed