Akció!
Olcsomobilhivas.hu - Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

500 perc mobilhívás

6 000 Ft 5 990 Ft

Ha viszonylag sokat vagy netközelben, akkor a mi szolgáltatásunk ideális a számodra! Ha nagyon sokat telefonálsz, akkor pedig ezt a csomagot válaszd! Ajánljuk visszatérő vásárlóinknak, akiknek már bizonyítottunk. Mint a többi csomagunk esetében is magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért fogsz tudni hívni másodperc alapon! Mert mi hiszünk abban, hogy ha Skype-on és Viberen az interneten keresztül lehet ingyen telefonálni, akkor egy mobilhívás se kerülhet olyan sokba! Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért másodperc alapon! Ha ezt a csomagunkat választod, akkor másfél óra mobilhívást ingyen kapsz, ajándék 1080 Forint feltöltés!

Részletek

Ez az csomag 500 perc azaz több mint 8 óra mobilhívást ér! Ha pedig csak vezetékes számokat hívsz, akkor ez a feltöltés 33 órányi beszéltetésre elég. Amit még fontos kiemelnünk, hogy az olcsomobilhivas.hu-nál csak azért fizetsz, amit használsz, így nincs bosszankodás, ha éppen átcsúsztál a következő percbe. Nálunk minden hívás másodperc alapon kerül számlázásra. Mi hiszünk az egyszerű, átlátható árazásban, nálunk nem kell figyelned, hogy mikor telefonálsz, illetve mikor töltötted utoljára a számládat. Nálunk mindig ugyanannyiba kerül egy hívás, telefonálj bármennyit, bármikor! Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

Én külföldön élet és Magyarországon élő szüleimmel, nagyszüleimmel tartom a napi kapcsolatot az olcsomobilhivas.hu segítségével. Korábban mindig nehézkes volt a beszélgetés, mert időpontot kellett egyeztetnünk, illetve a nagyszülőknek néha meggyűlt a baja a számítógéppel is. Igaz ez egy kicsit többe kerül, mint az ingyenes hívás a skypeon, de cserébe nem kell időpontot egyeztetni, illetve a nagyszüleimnek csak annyi a dolga, hogy felvegyék a telefont. S mivel vezetékes hívás csak 3 forint percenként, így nyugodtan tudunk beszélgetni. Nekem ennyit megér. Viola, London

Vélemények

 1. Váradi

  :

  Remek szolgáltatás! Rengeteg kedvezményt kaptam a feltöltéseimért, és a percdíjak itt a legjobbak!

 2. PINTÉR FERENC

  :

  Szuper díjak,jó szolgáltatás!

 3. Punk Istvánné

  :

  Ezt a csomagot még nem, de egyszer kipróbálom. Szerintem a férjem ki fog akadni, hogy állandóan a telefonon lógok!

 4. kis

  :

  Mindenkinek ajánlom ezt a csomagot, mert nem kell aggódni, hogy lejár a felhasználási idő.

 5. Debreczeni

  :

  Nagyon jók a percdijak, mindig segitenek, ha valami gond van!

 6. pohltamas

  :

  Elégedett vagyok a szolgáltatás színvonalával, és néha bónusz perceket is sikerül levadászni. Remélem sikerül tovább csökkenteni a percdíjakat is.

 7. punkneerzsi

  :

  Egyszer ezt a csomagot is kipróbálom. Bár szerintem a férjem “hülyét fog kapni”, hogy én állandóan a telefonon lógok.

 8. Tímár Máté

  :

  5/5 ajánlom mindenkinek!

 9. Tímár Máté

  :

  Nagyon megéri, ma már minden sarkon van wifi. Külföldre a legjobb megoldás!

 10. Hóman Erika

  :

  Köszönöm, hogy itt lehetek. Még soha nem telefonáltam ilyen kedvező percdíjakkal. Azóta sokkal többet tudok telefonálni, mióta itt töltöm az egyenlegemet.

 11. Király

  :

  Nagyon szuper! OLCSÓ, MÁSODPERC alapú számlázás, nincs határidő és még bónusz is van. AJÁNLOM MINDENKINEK. Király Ilona

 12. Zoli

  :

  Hali! Nagyon tetszik a szolgáltatás! A 12 és 3 forint is verhetetlen, de a kedvezményekkel együtt még jobb. Csak ajánlani tudom!

 13. Dobrai Árpád

  :

  Kedves Olcsomobilhivas.hu!
  A szolgáltatásra semmi rosszat nem tudok mondani, egyértelmüen csak jót.
  Nagy örömömre szolgál az a tudat, hogy jóval olcsóbban tudok telefonálni az általatok kinált lehetőséggel, főleg Németországba.
  A helyi mobilszolgáltatók által nyujtott tarifát igen drágának tartom, de egy olcsóbb megoldás kinálatánál is még mindig ti vagytok a menők.
  Ezért örültem annak, amikor tudomásomra jutott, hogy élhetek egy ilyen lehetőséggel, amit köszönettel vettem, és ismerőseim körében is mindenkinek reklámozom a cégedet – milyen jó telefonálási lehetőséget adtatok.
  Nekem főleg a külföld felé menő hivások árai tetszenek.
  Üdv.
  Árpád

 14. Varga

  :

  Nagyszerűnek tartom, jó hogy kitaláltátok és csak gratulálni tudok hozzá!

 15. tantal47

  :

  Télen szoktam ezt a csomagot választani, mert olyankor több idő jut a beszélgetésekre, de így is nehéz lebeszélni ilyen kedvező (másod)percdíjakkal :)

 16. D4N13L

  :

  Ár-érték arányba a legmegfelelőbb csomag! A közeljövőben tervezem a szolgáltatás használatát!

 17. Knezevic

  :

  Sziasztok! Én a MibileVOIP-ot használom, teljesen meg vagyok elégedve vele, és a perc díjakkal is! Köszönet a csapatnak! Üdv!

 18. Éva

  :

  nagyon jó dolog, rengeteget lehet vele spórolni.

 19. Patai

  :

  Jelenleg ez az egyik legjobb és legolcsóbb telefonálási mód ha nem akarod magad elkötelezni! THX!

 20. Tamaskó

  :

  Ezt a csomagot még nem használtam, de remélem a cég ahol dolgozom igénybe veszi egyszer. Kollégám sokat telefonál külföldre, biztos, hogy költséghatékonyabb, mint a vonalas telefonról, mobilról indított hívások.

 21. Takács

  :

  Szüleimnek szoktam ezt a csomagot választani, szeretik, ha van magasabb a pénzkeret (hozzászoktak a magyar mobilszolgáltatók magas tarifáihoz :), de így is csak évente 2x vagy 3x kell tölteni, mivel főleg vonalas számokat hívnak, ami itt elképesztően olcsó.

 22. Hóman Erika

  :

  Köszönöm a lehetőséget, örülök, hogy véletlenűl idetaláltam. Azt sajnálom, hogy nem hamarabb. Még sose telefonáltam ilyen jó áron. Köszönöm!

 23. Marcel van Dongen

  :

  The quality is great, coupons and cheap prices are a constant thing. Cheap costs, and even phone 2 phone option in the software. Very much recommended. Support also replies very fast. If you need to regularly make calls abroad, or to mobile numbers in Hungary, I suggest using olcsomobilhivas.hu always!

 24. Feher-Imre

  :

  Ez a legkedvezőbb feltöltés,amihez már extra kedvezmény jár. 1,5 óra mobilhívás ingyen, ezzel 1080 Ft-ot spórolok,ami már igen jelentős kedvezmény.Ezt a feltöltést szoktam választani.

 25. Bednárik

  :

  Korlátozott nettel is teljesen használható. Viszont ilyenkor kicsit sokáig tart, míg betölt a program, ez részemről az egyetlen hátrány.

 26. Hóman

  :

  Akit csak tudok idecsábitok, mert ez egy jó dolog soha nem telefonáltam ilyen jó áron.

 27. Richárd Rádió

  :

  Nagyon örültünk, miután olvastuk a véleményeket. Mivel nem tűnik el az egyenleg x hónap után, rendkivül megéri megvenni. Nálunk a fejlesztés alatt sem volt azzal probléma és aggódás, hogy következő hónapban nem tudjuk majd felhasználni maradék perceinket. Ezért nyugodtabb volt a munka is, és nem kelett egymást sürgetni :D Köszönjük!

 28. Gábor

  :

  Az tetszik a legjobban, hogy a kreditek nem járnak le! Máshol a feltöltés után hamar el kell fogyasztani őket, különben elbukja az ember

 29. Tóth Imre

  :

  Akit csak tudok idecsábitok, mert ez egy jó dolog.

 30. kis

  :

  Legjobb ár-érték arány! Nagyon jó megoldásnak tartom ezt a szolgáltatást.Internet alapú,és ez nekem nagyon bejön, mivel egész nap net mellett vagyok. Nagyon jó,ha olyan számokat hívok, ahol nincs net elérés vagy nincs telepítve pl. a Skype. Ha hivatalokat hívok vezetékesen, akkor meg kifejezetten szuper 3Ft-os percdíjon beszélhetek.

 31. tamasfurton

  :

  Mit is mondatnék :) Egyszerűen korrekt… ;)

 32. Robi

  :

  A Vibert nem birom mert rossz a minősége és nem értem. Ez tökéletes.

 33. Gábor

  :

  Van aki belfoldi hivasokra hasznalja, de meg olcsobbak a kulfoldi hivasok.

 34. bela3p

  :

  Ha egy hónapban többet beszélnék, mint 300 perc, biztos, hogy ezt a csomagot választanám, hiszen az 1080 Ft-os kedvezmény jól hangzik.

  • Oszkár

   :

   Kedves Béla!

   Mivel az egyenleg nem évül el a hónap végén, ezért érdemes ezt a csomagot választani bárkinek. Ezzel a csomaggal egy perc mobilhivás csak 10 forintba kerül!

   Anna

 35. Harmath

  :

  Nagyon megbízható és korrekt csapat!

 36. Kálmán

  :

  A külföldre indított hívásaimat csak innen bonyolítom, napi szinten. Nagyon korrekt az elszámolás is!

 37. Körmendi

  :

  Aki sokat telefonál, annak nagyon megéri.

 38. Edit, Szolnok

  :

  Többségében mobilt hívok, ami kártyás előfizetőként horribilis összegeket emésztett fel havonta. Amióta rátaláltam az olcsomobilhivas.hu-ra, ennek az összegnek a tizedét költöm csak telefonálásra – pedig ugyanannyit beszélek! Végre nem kell aggódnom amiatt, hogy most 5 másodperccel többet beszéltem és levett plusz 1 percet és nem kell azt mondanom, hogy bocs anyu, drágáért hívlak, gyorsan mondd, mert Nálatok minden mobil irány ugyanolyan olcsó! :) Többször töltöttem már, de fogok is még, mert Ti vagytok a legjobbak!!

 39. Attila

  :

  Maratoni beszélgetések- szolid költségek. A csomag használatával és az extra feltöltéssel, már majdnem 10Ft egy perc mobilhívás!:) A szolgáltatás színvonala nagyon jó. Azt kaptam, amit ígértek, kedvező percdíjakat és másodpercenkénti elszámolást. A hangminőség mindig kiváló volt számomra. Örülök, hogy rátaláltam erre a szolgáltatásra. Akinek csak tudom, ajánlom a szolgáltatást. Olcsómobilhívás a spórolás szakértője:D

 40. Kapás

  :

  Már a feleségem is ezt használja a Németországban élő barátnője felhívásához és a 20-30 perces maratoni beszélgetéseik nem kerülnek annyiba, mint elötte egy 2-3 perces normál mobilhivás. Nagyszerű ez a lehetőség, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 41. Mérész Pál

  :

  A többi mobilszolgáltatóval összehasonlítva ár-érték arányban nagyon jó, hasznos szolgáltatás.
  Főleg a kedvezményeknek, akcióknak köszönhetően még inkább.
  A jó minőségű a hang is és a szolgáltatás mellett szól, hogy megbízható 3G kapcsolat esetén is.
  Az is mellette szól még, hogy ha valaki nem online akkor is lehet használni.

 42. keczan

  :

  Nagyon jó, hogy külföldre is lehet olcsón telefonálni, mert így nem kell elhanyagolni a rokonokat, barátokat. Igy most olcsón lehet hivni akár mobilt akár vezetékest és nem kell annyira rettegni, hogy telnek a percek. Nagyon jó ez az olcsomobilhivas.hu.

 43. István

  :

  Teljesen elégedett vagyok az olcsomobilhivas-sal. A hívások minősége kiváló. Az egyetlen amit javítani lehetne, hogy telefonon nem tudom beállítani hogy híváskor a hívott fél készülékén ne a privát szám felirat jelenjen meg. Persze lehet, hogy ezt csak én nem tudom a telefonon beállítani.

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Elküldtem e-mailben miként lehet beállitani a hivószámkijelzést!:)

 44. Varga

  :

  Minél nagyobb csomag, annál nagyobb akció. Tetszik, hogy hónapról hónapra újabbnál újabb akciók várnak. Igaz ugyan, hogy itt nincs korlátlan csomagra lehetőség, de ha ajánlom az oldalt, jutalékot kapok. Sőt minden belépésnél is jár némi jutalék, ami szintén nagyon szimpatikus nekem.

 45. Gyüre

  :

  Nem találtam még olcsóbb telefonszolgáltatót, mint az Olcsomobilhivas.hu. Segitőkész ügyfélszolgálat, jó csapat müködteti az oldalt! Minden nap használom az Olcsomobilhivas.hu-t, mivel a mobilszolgáltatóm jóval magasabb percdíjjal számláz. A szolgáltatás kíváló!

 46. Viktória

  :

  Nekem feltöltő kártyás telefonom van, így egy perc telefonálás 50 Ft-ba kerül. Az nagyon sok, ráadásul ott perc alapon számláznak. Én sokat telefonálok otthonról, így a wifi-vel tökéletes a hang minőség. Próbáltam már 3G-vel is, és úgy is nagyon jól hallottuk egymást a barátnőmmel.

 47. Bogdán Attila

  :

  Egyenlőre nem ismerek ennél olcsóbb telefonálási lehetőséget. Sok az ajándék kupon, és az ajánlásért is kapok jóváírást. A weboldal felülete fejlődhetne még, hogy egyszerűbb, átláthatóbb legyen. Külön jó dolog a napi belépésért járó 12 Ft. Így 3-4 havonként össze jön csak úgy ingyen az 1200 Ft. Egyébként a hang minősége jó, a beszélgető fél nem is sejti, hogy voip-ról hívom.

 48. Ancsusz

  :

  Tetszenek a feltöltések mellé járó kedvezmények, és még pluszba a bonuszkerék kupont is felhasználhatom!

 49. Gyüre

  :

  Örülök, hogy létezik ez a telefonszolgáltató, mert igazi, gyors és rugalmas csapat müködteti. Alacsony percdíjak máspdperc alapon. Kredit gyüjtés naponta, +szerencsekerék használat. Szívesen használom naponta, mert pénztárcabarát szolgáltató.

 50. Szabó-Ambrus

  :

  Egyszerűen nevetséges, hogy a szolgáltatóknál 30-60 forintot kell fizetni egy perc beszélgetésért. Végre találtam egy jó megoldást a mobilszámla költség csökkentésére: ez Ti vagytok! Köszönöm!

 51. janita

  :

  Minden ismerősömnek ajánlom amióta használom! Nincs rejtett költség! A csapat is kedves és segítőkész!

 52. galvarga

  :

  Tetszenek a lehetőségek, hogy ajándék percekre, különböző kedvezményekre lehet szert tenni, szerintem ez mindenki számára vonzó. Köszönöm.

 53. Vass Tibor

  :

  Elégedett vagyok, mert nagyon jó, kedvező árú lehetőség az otthoni családtagokkal, ismerőseimmel való kapcsolattartásra Kínából. Bár van mikor ha nem tudok internet közelben lenni, de ilyenkor a helyi behívószámon keresztül (+86400-676-7950) használom a szolgáltatásukat.

 54. Repka

  :

  Minden remekül működik, jó a hang minősége is :)
  Annának külön nagy köszönet

 55. Körmendi Jánosné

  :

  Még ezt a csomagot nem próbáltam. Aki sokat telefonál annak ez a jó. Nekem a 2490 forintos csaomag a megfelelő. Viszont ennél a csomagnál a kupon összege nagyon ösztöző. Én inkább a napi gyűjtöm és amikor töltöm a fiókom akkor azokat váltom be.

 56. panda148

  :

  Mindenki talál az igényeinek megfelelő csomagot. Nagyon segítőkészek a munkatársak, mindenre hamar választ kapok. Nekem a hangminőséggel sincs problémám. Tetszik, hogy mindig látom (INGYEN), hogy mennyi van még a számlámon. Másodperc alapú számlázás, és nincs kapcsolási díj. Szerintem Magáért Beszél :) Próbáld ki!

 57. Madai

  :

  Elégedett vagyok mert nagyon jó, hogy nem kell lejárati időket fejben tartani. Nagyon kedvező áru az eu-s ismerőseimmel való kapcsolat tartásra. Gyors ügyintézés. Köszönöm! Nagyon kedvező áru csomagok között mindenki megtalálja a neki megfelelőt. A bónuszok és az ajándék percekért külön köszönetet érdemelnek.

 58. drjimre

  :

  Na, ez az a csomag, amit a Nagy BIG-nek hívnak, mert ennyit azért nem telefonálok. Jó, mert hosszabb ideig és félelem nélkül (korlátlan ideig) felhasználható. Sokat telefonálok A-ba és MO-n, ezekben a viszonylatokban tényleg jó a hívásdíj.

 59. napcsi

  :

  Nagyon jó szolgáltatás!
  Tetszik a segítőkészségük, a csapat mindenre felhívja a figyelmet.
  Tetszik a bónusz rendszer.
  A napi belépéseket is jutalmazzák, a megosztásokért ajándék bónusz…
  Ez a nagy csomag különösen megéri, sok a megtakarítás bármelyik telefontársasághoz képest!
  Gratulálok az ötletgazdának és a csapatnak!

 60. Kata

  :

  Nagyon szimpatikus, segítőkész csapat. Elégedett vagyok a szolgáltatással. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. A legjobbnak azt tartom, hogy nem kell a hívott félnek internettel rendelkeznie, ha én hívom. Rengeteg forintot megspórolok ezzel a számlázási rendszerrel. További sikeres munkát kívánok.

 61. Majlát

  :

  Ezt a csomagot ugyan még nem próbáltam, de ahogyan a többi, vélhetően ez is működik.
  Korrekt a kommunikáció, segítőkészek! Ajánlom!

 62. Szőnyi Imre

  :

  Jó értelemben, de sajnos ez a csomag még nagy a számomra mivel 2 telefonszámlám 7000 Ft és vannak lebeszélhető perceim rajta. De ha lejár a hűségidőm utánna ott csak internetet kell fizetnem és egy alapcsomagot és máris megéri erre a csomagra befizetni, mert sokkal olcsóbban jövök ki ha kiszámolom! De addig is minimális feltöltéssel de tökéletes elégedetséggel használom ezt a remek szolgáltatást! Közben minden nap kirakom a posztot, hogy más is megismerje ezt a jól működő takarékos szolgáltatást! Üdvözlettel Szőnyi Imre

 63. Pannika

  :

  Nyugdíjas vagyok, sokat beszélek vezetékes irányban. Mindössze pár hónapja van okostelefonom, amit a fiamtól kaptam, pedig nagyon elleneztem. Szintén a fiam hívta fel a figyelmem a voip hívásra, amit nagyon könnyen megtanultam használni. Már bánom hogy nem váltottam korábban, hiszen a vezetékes szolgáltató helyi tarifájának is a feléért hívhatok bármely vezetékes számot, a mobikhívásról már nem is szólva!

 64. Viktória

  :

  Na, ez aztán nem semmi! A 18% ajándék azt jelenti, hogy 10 ft-ba kerül a mobilhívás, 2,5-be a vezetékes irány. És hogy a külföldi díjak is milyen kedvezőek…! Szoktam telefonálni Ausztráliába, de ennyiért még sosem sikerült. Ezzel a feltöltéssel 5 ft (de egyébként is csak 6), ehhez nincs mit mondani, magáért beszél.
  Ha valami változtatni valót kellene mondani, én azt javasolnám, hogy legyen egy olyan oldal, ahol az összes feltöltési lehetőséget látni lehet. Bár erre inkább csak az elején van szükség, amikor még tájékozatlanok vagyunk a weboldalon, később már betéve tudjuk, hogy mit hol találunk.

 65. Szabó Edit

  :

  Ez a csomag számomra már túl nagy, inkább az apróbbakat részesítem előnyben. De annak aki egyszerre akarja letudni az akár több havi költségét, mindenképpen megéri. Hol van máshol az országban 12 forint mobilra? Sehol!

 66. szilvike

  :

  Nagyon korrekt a csapat, segített a számítógépes alkalmazás beüzemelésében és minen kérdésre gyorsan válaszolnak.

  Nagyon jó dolog, hogy az olcsó percdíjakon felül még különböző kedvezményeket is kapunk.

 67. Gyure

  :

  Csak ajánlani tudom mindenkinek, használom a programot számitógépről, mobilról, kifogástalan. Közepes szintnek megfelelő internet sebességem van kíváló a hang minőség. Díjazom a másodperc alapú számlázást és az egyenlegfeltötéskor beváltható kuponokat. Az ajánló linkemen keresztül vásároltak után 12% ajándék feltöltést kapok, ami hosszabbitja a telefonálási lehetőséget. Szuper!

 68. erika88

  :

  Azért is szeretem ezt a szolgáltatást, mert nemcsak kedvezőek a percdíjak, hanem a kuponok is nagyon jók. A korrekt munkatársak miatt is kedvelem. Mindig figyelmesek, és segítőkészek. Gyorsan válaszolnak, bármiről is van szó. nem úgy, mint xy szolgáltatónál, ahol hónapokig ülnek egy kérdésen.

 69. Reni

  :

  300 perc hívást eddig 6 hónapra osztottam be, így 12 ezer forinttal gazdagítva a mobilszolgáltatómat. Itt ugyanezért a számomra elképzelhetetlen 1000 percet kapom meg. Ez szinte hihetetlen, mégis igaz! :) Köszönöm Nektek e nagyszerű lehetőséget!

 70. Ibuska

  :

  Remek lehetőség! Ajánlani fogom az ismerőseimnek.

 71. Streng Katalin

  :

  Lehet olyan élethelyzet, amikor tudható, hogy sokat kell telefonálni, ilyenkor kiváló lehet ez a csomag.

 72. Joó

  :

  Kész csomag ajánlat hiányzik belőle. Tehát hogy egy mobilinternetre optimalizált csomag (sim + telefon) amivel a szolgáltatás biztosan igénybe vehető bárhol az országban.

 73. Pigniczki Zoltán

  :

  Biztos vagyok benne,hogy megfel majd az elképzeléseimnek.
  Talán lehetne azzal bővíteni a szolgáltatást,hogy egy olcsó SMS csomaggal!
  Köszönöm.

 74. Barbara0203

  :

  Annak ajánlom, aki sokat szokott mobilról beszélni. A kevesebbet mobilozóknak ez talán annyiban nem éri meg, hogy több havi telefonszámlát egyszerre kell kifizetni, viszont legalább egy csomó kedvezmény is jár hozzá. Sőt, a kuponokkal még olcsóbban megoldható.

 75. SiMa

  :

  Ha ezt a csomagot választod, egy ideig biztos nem kell foglalkoznod a feltöltéssel. Pláne hogy ajándék 1,5 órát kapsz, és a csomag árát tovább csökkentheted a kuponkóddal, sőt egyszerre többel is.

 76. lilkrisz

  :

  Ezt a csomagot valószínűleg nem fogom kipróbálni, de aki sokat telefonál, annak mindenképpen érdemes, főleg, hogy itt már 90 perc ajándék jár a csomag mellé. Ezenkívül nagyon jó dolognak tartom, hogy külföldre is olcsó percdíjakat biztosít, és mindezt másodperc alapon. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezt az oldalt!

 77. ami001

  :

  Megbízható oldal, olcsó percdíjakkal, telefonálásnál csak ezt a módszert használom, lehet, hogy következő alkalommal már erre a csomagra fizetek elő!

 78. Nagy

  :

  Egyik kedvenc csomagom :) Nem csak azért mert verhetetlen árakkal “operáltok” , hanem azért is mert ha feltöltöm az egyenlegem még kedvezményt is kapok és a naponta változó kuponokkal még ráadás kedvezményekhez is jutok. Ja és mindez másodperc alapon..hát mi ez ha nem tökéletes! Köszönöm!

 79. Benedek Imre

  :

  Ez a legnagyobb csomag hatalmas lebeszélhetőséget rejt magában, nekem egyenlőre soknak tűnik. Szívesen vennék egy más feltöltési módot is, pl. számlaszámra utalás, ha valakinek nincs kártyája.

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Kedves Imre!

   Magyar bankszamlara is lehet utalni Paypalos fizetes helyett :)

   Ha igy szeretnel fizetni, akkor legkozelebb a penztar oldalon valaszd a banki atutalast a megrendeles soran!

   Oszkár

 80. Novák Gyula

  :

  Az ár Ok a netes hívás minősége változó.

 81. balaton954

  :

  Ez a feltöltés nekem csak álom a rokkantsági ellátásomból, pedig tudom (kiszámoltam), hogy ez érné meg leginkább. De azon leszek, hogy összespóroljam az összeget, és a legközelebbi feltöltésem után fürödhessek a percekben! :)

 82. Fischi

  :

  Még nem próbáltam ki, de gondolkodom rajta. Mivel a mobilszámlám eleve a csomag árának többszöröse szokott lenni, azt gondolom, könnyen faraghatnék belőle, ha ezel a a lehetőséggel vegyesen használnám. Azt hiszem, a jövő hónapban ki is próbálom, elvégre a szolgáltatás eddig bevált, és hátha segít mégtöbbet megspórolnom.

 83. Torma

  :

  Rendkívül kedvezőek a percdíjak. Ha összehasonlítom más cégek flottás díjcsomagjaival, akkor ennél nincs jobb, hiszen itt a befizetett összeg 100 %-a lebeszélhető. Ez egyedülálló. Az, hogy egyes országokba még a magyarországi percdíjnál is olcsóbban lehet telefonálni, már hab a tortán.

 84. merebi

  :

  Valószínű, ezt a nagy csomagot nem fogom mostanában kipróbálni, mivel szerintem ennyit nem is tudnék lebeszélni, de biztosan sokaknak lehet rá szükségük!

 85. Megyeri Zoltán

  :

  Nagyon korrekt árak mellett ha egy kicsit összeszedem magam, még pénzt is kereshetek vele!

 86. avirextibi

  :

  Bár még ezt a csomagot nem próbáltam, mert nem vagyok még elég nagy telefonálóm, de sok rokonom él Szlovákiában és eddig a mobillal elég durva pénzeket kellet lebeszélni, ha tartani akartuk a kapcsolatot. De most ezzel a szolgáltatással szuper olcsón tudok beszélni velül és a hivás minősége a skype-hoz képest nem rosszabb. Annyi gond talán van, hogy nagyon sok ember még nem is tud róla. Több reklámot neki!!!

 87. Kőrösmezey Dávid

  :

  Talán a legfontosabb, hogy ha valaki eléggé ügyes, akár ingyen is lehet telefonálni ezzel az oldallal. Ti reményt adtatok nekünk, hogy igenis lehet olcsón telefonálni, nagyon remélem, hogy ti nem tüntök el a süllyesztőben.

 88. Judit

  :

  Örülök, hogy hagytam magam “rábeszélni”. Egyedül azt sajnálom, hogy Window-os telefonon nem működik. (Legalábbis amikor pár hónapja próbáltam, nem működött.) De Androidon nagyon jó.

 89. Pete

  :

  Igaz még csak most kezdtem el használni. Hang minőséggel elégedet, vagyok. Tetszenek a bónusz percek lehetőségei próbálom kihasználni. Az árak nagyon kedvezőek, olcsóbbat nem találtam.

 90. Szabó Edit

  :

  Nagyon megéri használni. Bár eddig csak gyűjtöttem az ajándék perceket, mostantól beszélni is fogok, főleg hogy mobilnettel is jól működik.

 91. erika88

  :

  Nagyon örülök, mert ebben a csomagban sok a bónusz. Korlátlan ideig felhasználható. Ha ajánlom, pénzt is kereshetek vele.

 92. Erzsébet

  :

  Nagyon jó, hogy külföldre is lehet olcsón telefonálni, mert így nem kell elhanyagolni a külföldőn élő rokonokat, barátokat. Nincs más hasonló lehetőség, hogy a feltöltős mobilkártyát olyan összeggel töltsem fel, hogy még a külföldi beszélgetések is beleférhesenek. Igy most olcsón lehet hivni akár mobilt akár vezetékest és nem kell annyira rettegni, hogy telnek a percek, de még jóformán nem váltottunk csak 2-3 szót egymással és máris lefogyot az egységünk. Nagyon jó ez az olcsomobilhivas.hu.

 93. Csaba

  :

  Testvéreim már külföldön élnek és ez gyorsabb elérhetőséget biztosít számomra, nem kell megvárjam, hogy hazaérjenek és más alkalmazással beszélhessünk.

 94. Elek

  :

  A párom külföldön él, így elég költséges a telefonálgatás, amikor nekem kell őt hívni. Sokat tudok spórolni az olcsómobilhívással, és még a “vonal” is kiváló!

 95. Takács

  :

  Tökéletesen megfelel a telefonálási szokásaimnak, és ha egy kicsit ráhajtok, akkor még “ingyen” is van… Kell-e ennél több? Esetleg az egymás közti ingyenesség…

 96. Imre

  :

  Én nagyon meg vagyok elégedve mindennel. Nagyon jó, egyszerü kezelőfelületü a program. Az Ügyfélszolgálat pedig egyszerüen kiváló, ami a szó szoros értelmében értendő. Nincs olyan dolog amiben és amire ne tudjanak válaszolni, segitséget nyújtani. Mindenben nagyon segitőkészek.
  Egy nagyon jó eszköz és lehetőség, mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz mint a nevében is benne van OLCSÓ.

 97. Bóta

  :

  Különösen jó, hogy másodperc alapon számláznak. Két dolgot lehetne még fejleszteni: jó lenne valamilyen program, amivel ezeket a hívásokat lehetne rögzíteni, illetve a MobileVoip program lehetne magyar nyelvű.

 98. kőrösmezey

  :

  Ugye tudjuk hogy vannak ezek a naaagy 10 000 forintos korlátlan csomagok. De a fene egye meg, nagyon úgy néz ki hogy én is leteszem, mert 1 itt nemcsak több mint korrekt árak vannak, de még pénzt is kereshetek vele. Igy defakto ingyen telefonálhatok ha elég ügyesen tudok dolgozni! Itt aztán tényleg igaz, hogy a jótett helyébe jót várj! (Látássérültként is profin átlátható az oldal, nincsenek fennakadások egyszal, köszönjük!)

 99. Barceleonard

  :

  Külföldi álláskereséskor elég jól jött ez az előfizetés nekem. Nagy előny volt, hogy fel tudtam hívni a cégeket, s rákérdezni pár részletre illetve, hogy megkapták-e az e-mailem.

 100. Orosz András

  :

  Akkor untam meg fizetni a mobilszámlámat, amikor a bankommal kellett beszélni, s majd 20 percet kellett várnom mire sorra kerültem. Az a hivas nekem kb 800 forintba került. Most ugyanez max 60 forintba kerül. Azóta a bankomat is lecseréltem. :/

 101. Viola

  :

  Én külföldön élet és Magyarországon élő szüleimmel, nagyszüleimmel tartom a napi kapcsolatot az olcsomobilhivas.hu segítségével. Korábban mindig nehézkes volt a beszélgetés, mert időpontot kellett egyeztetnünk, illetve a nagyszülőknek néha meggyűlt a baja a számítógéppel is. Igaz ez egy kicsit többe kerül, mint az ingyenes hívás a skypeon, de cserébe nem kell időpontot egyeztetni, illetve a nagyszüleimnek csak annyi a dolga, hogy felvegyék a telefont. S mivel vezetékes hívás csak 3 forint percenként, így nyugodtan tudunk beszélgetni. Nekem ennyit megér.

 102. Akaratero

  :

  90 perc ajándék elég tuti. Köszi!

Mondd el a véleményed