Olcsomobilhivas.hu - Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

60 perc mobilhívás

720 Ft

Mi hiszünk abban, hogy ha Skype-on és Viberen az interneten keresztül lehet ingyen telefonálni, akkor egy mobilhívás se kerülhet olyan sokba! Ha viszonylag sokat vagy netközelben, akkor a mi szolgáltatásunk ideális a számodra! Legtöbbet spórolni pedig akkor tudsz velünk, ha barátaidat csak mobilon tudod elérni vagy külföldön élnek és akkor is szeretnél velük beszélni, amikor, amikor éppen ők nincsenek online. Ha ezt a csomagunkat választod, akkor te döntheted el mennyivel töltöd fel a fiókod. Ajánljuk első vásárlóinknak. Ha többet szeretnél spórolni, akkor válaszd a 300 vagy 500 perces csomagunkat, amelyekhez 360 illetve 1080 Forint feltöltés jár ajándékba!

Részletek

Ez az alapcsomag 60 perc mobilhívásra elég, de vásárolhatsz többet is egyszerre, így pontosan annyival tudod feltölteni a számládat, amennyire szükséged van. Ez különösen hasznos lehet azoknak, akik még most ismerkednek az internet telefonálás előnyeivel. Ha csak vezetékes számokat is hívsz, akkor ez a 720 forint 240 perc (!) beszélgetésre elég, hiszen minden hívás csak 3 forintba kerül neked percenként. Magyar mobiltelefont pedig 12 forintért tudsz hívni velünk. Amit még fontos kiemelnünk, hogy az Olcsomobilhivas.hu-nál csak azért fizetsz, amit használsz, így nincs bosszankodás, ha éppen átcsúsztál a következő percbe. Nálunk minden hívás másodperc alapú. Mi hiszünk az egyszerű, átlátható árazásban, nálunk nem kell figyelned, hogy mikor telefonálsz, illetve mikor töltötted utoljára a számládat. Nálunk mindig ugyanannyiba kerül egy hívás, telefonálj bármennyit, bármikor! Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

“Először nem bíztam az internet telefonálásban, így az olcsomobilhivas.hu-ban se, de a kedvező kipróbálási feltételek miatt (minimális költség illetve a 110 százalékos garancia), úgy voltam vele, hogy nincs sok veszteni valóm. Először én is ezzel az alap csomaggal kezdtem, ma már havi több mint 3000 forintot tudok spórolni az olcsomobilhivas.hu segítségével. Ha nincs jó internet kapcsolatom, akkor a vonal nem tökéletes, de ettől eltekintve nagyon elégedett vagyok Asztalos Lőrincz, Győr

Vélemények

 1. VLaszlo

  :

  Remek, megbízható szolgáltatás!

 2. Kata

  :

  Most több mint egy hete ,8 munkanapja , be fizettem a fel töltés árát,és nem írták jóvá. Írtam több e-mailt, de csak az automata válasz levelek jönnek, majd válaszolnak. A pénz el lett utalva,és nem érkezett meg a feltöltés. Ez be csapás.!

 3. ntomi0730

  :

  Semmi probléma nincs velük. Ha kérdésed van rövid időn belül felveszik az emberrel a kapcsolatot, és segítenek minden problémába. Én csak ajánlani tudom a szolgáltatást. Nagyon jó, hogy van ez az alkalmazás.

 4. PINTÉR FERENC

  :

  Nagyon jók a percdíjak!

 5. Punk Istvánné

  :

  Nagyon jó és szép dolog, hogy ezzel a csomaggal a “kis pénzűekre” is gondoltok!

 6. kis

  :

  Olcsó csomagok közül választhatok. Köszönöm!

 7. Debreczeni

  :

  Nagyon jók a percdijak, mindig segitenek, ha valami gond van!

 8. pohltamas

  :

  Elégedett vagyok a szolgáltatás színvonalával. Remélem sikerül tovább csökkenteni a percdíjakat is.

 9. punkneerzsi

  :

  Nagyon jó, hogy olcsóbban is feltudom tölteni a telefonomat, mint bárhol máshol, és így – ha pl. kevesebb a pénzem- nem kell lemondanom arról, hogy beszéljek a szeretteimmel.

 10. Hóman Erika

  :

  Nagyon szeretem, mert egységes a tarifa bármilyen hálózatot hívok és jó a mp. alapú számlázás is.

 11. Király

  :

  Ajánlani tudom mindenkinek, ennél jobb nincs. Fiam ajánlotta, ő kűlföldőn lakik, igy vele igy tudom tartani a kapcsolatot. Vezetékesen kűlföldre is 3ft/perc a percdij és a mobil is csak 9ft-21ft kőzőtt van külföldi hivás esetén. Belföldre csak 12ft /perc! NAGYON MEG VAGYOK ELÉGEDVE! Király Ilona

 12. Dobrai Árpád

  :

  Kedves Olcsomobilhivas.hu!
  A szolgáltatásra semmi rosszat nem tudok mondani, egyértelmüen csak jót.
  Nagy örömömre szolgál az a tudat, hogy jóval olcsóbban tudok telefonálni az általatok kinált lehetőséggel, főleg Németországba.
  A helyi mobilszolgáltatók által nyujtott tarifát igen drágának tartom, de egy olcsóbb megoldás kinálatánál is még mindig ti vagytok a menők.
  Ezért örültem annak, amikor tudomásomra jutott, hogy élhetek egy ilyen lehetőséggel, amit köszönettel vettem, és ismerőseim körében is mindenkinek reklámozom a cégedet – milyen jó telefonálási lehetőséget adtatok.
  Nekem főleg a külföld felé menő hivások árai tetszenek.
  Üdv.
  Árpád

 13. Tímár Máté

  :

  Viszonylag ritkán használom, de főleg külföldre a legjobb választás!

 14. Zoli

  :

  Hali! Először a 60 percet próbáltam ki. Ha bukni kell 720ft nem a világ vége. Kellemesen csalódtam, utalás után nagyon rövid időn belül megjelent az összeg. Nagyon tetszik a másodperc alapú számlázás, és az aktuális egyenleg kijelzése!! Csak ajánlani tudom!

 15. Varga

  :

  Örülök, h az olcsomobilhívás mellett döntöttem!!

 16. Lipécz Csaba

  :

  A hívás minősége kifogástalan, az ár pedig nagyon kedvező !

 17. tantal47

  :

  Eleinte ezt a csomagot választottam, de a 300 és 500 perces feltöltésekhez még több kedvezmény jár, így azokra váltottam.

 18. D4N13L

  :

  Kiváló tarifák, megfizethető árak! Ez számomra a legkedvezőbb csomag! :)

 19. Knezevic

  :

  Sziasztok! Hihetetlenül jók az árak . Elsőként ezt a csomagot rendeltem meg próbaképpen és bevált legközelebb a nagyobb csomagot is meg fogom rendelni . Külön jók a kuponok is ! Köszönet mindenért! Üdv!

 20. Éva

  :

  Olcsó tarifája miatt szeretem az olcsómobilhívás.hu -t!

 21. Burai

  :

  Elsőnek ezt a 720Ft-os csomagot rendeltem meg, próbaként. Nagyon meg vagyok elégedve, a szolgáltatással. Mind ezek melett az ügyfélkapcsolat, inkább baráti partner kapcsolatként működik.

 22. Patai

  :

  Remek! Sok sikert a továbbiakhoz!!

 23. zsoka434

  :

  Nekem nagyon megfelel anyagi szempontból!

 24. Tamaskó

  :

  Németországban dolgozó ügyfelünket hívtam az autóeladásával kapcsolatban. Tisztán, érhetően lehetett a beszélgetést folytatni. Ráadásul olcsón, pár forintból megúsztam a hívás költséget!

 25. Takács

  :

  Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, kezdésként érdemes ezt a csomagot kipróbálni, meglepően lassan fog elfogyni a keret a többi mobilszolgáltató tarifáihoz képest :)

 26. Horvath

  :

  Ez a 60 perc kipróbálásra untig elég. Nekem bejött és tetszik az olcsó mobil hívás. Jbb a skype, viber és más alkalmazásoknál.

 27. Feher-Imre

  :

  Örülünk,hogy kipróbáltuk ezt a szolgáltatást,nekünk bejött.

 28. Bezsu

  :

  A szolgáltatással nagyon meg vagyok elégedve, amit nagyon hiányolok az sms küldési lehetőség.
  Jó lenne ha bővíteni tudnátok a szolgáltatást SMS küldési lehetőséggel is .

 29. Gabi

  :

  Én nagyon meg vagyok elégedve vele. Otthon, a munkahelyemen, még az edzőteremben is tudom használni. Szerintem jobb, mint a skype és a viber.

 30. Bednárik

  :

  Korlátozott nettel is teljesen használható. Viszont ilyenkor kicsit sokáig tart, míg betölt a program, ez részemről az egyetlen hátrány.

 31. Hóman

  :

  Köszönöm, hogy itt lehetek. Még soha nem telefonáltam ilyen kedvező díjakkal.

 32. Erzsi

  :

  Nekem tökéletesen bevált, hisz szinte ingyen telefonálhatok ha sűrgős intézni valóm van, ez a csomag tökéletes.
  Köszönöm, hogy vagytok.

 33. Gábor

  :

  Az tetszik a legjobban, hogy a kreditek nem járnak le! Máshol a feltöltés után hamar el kell fogyasztani őket, különben elbukja az ember.

 34. Tóth Imre

  :

  Nagyon tetszik a kedvező percdijak és az, hogy nincs előfizetés

 35. Richárd Rádió

  :

  Az ajándék perceket a munkatársunkat használta fel rettentően gyorsan. Így élő adásban ezeket sajnos nem tudtuk tesztelni (pedig ez lett volna a lényeg). Ezért ezt a 60 perces csomagot megrendeltük, és meg voltunk elégedve vele. Tesztelésre nagyon jó, ha gyorsan elfogynának az ingyen percek.

 36. kis

  :

  Minőségi és olcsó szolgáltatás. Nagyon jó megoldásnak tartom ezt a szolgáltatást.Internet alapú,és ez nekem nagyon bejön, mivel egész nap net mellett vagyok. Nagyon jó,ha olyan számokat hívok, ahol nincs net elérés vagy nincs telepítve pl. a Skype. Ha hivatalokat hívok vezetékesen, akkor meg kifejezetten szuper 3Ft-os percdíjon beszélhetek.

 37. Adri

  :

  A Bonusz Brigad oldalan vasarolt kuponnal tettem egy probat, es nam bantam meg. Mivel sokat tartozkodom wi-fi kozelben, ez a fajta szolgaltatast pont nekem talaltak ki. A vonal minosege teljesen rendben van, a szolgaltatas ar/ertek aranya kivalo. A masodpercalapu szamlazasert es a korlatlan felhasznalasi idoert pedig kulon koszonet! Biztosan folyamatosan fel fogom tolteni az egyenlegem.

 38. buksi22

  :

  Én elsőnek a Bónuszbrigádnál találtam rá és beváltottam egy 60 perces kupont, de tovább fogom használni, mert jó nagyon!! Tetszik hogy mindig vannak akciók és mindig kapunk ajándék perceket! Igaz, hogy néha nem annyira jó a telefonálás minősége, de ez még akkor is jobb, mint az összes többi telefontársaság percdíjai. Örülök, hogy rátaláltam!

 39. Robi

  :

  Szuper a minősége!!

 40. Gábor

  :

  Kulfoldi hivasok … rulez :-)

 41. bela3p

  :

  Első feltöltőknek ideális, hogy a szolgáltatás minőségét kipróbálhassák.

 42. Nagy Ibolya

  :

  Olcsó híváslehetőséget kerestem, kipróbáltam, megtetszett és használom.
  Esetleg lehetne-e bővíteni sms küldéssel, kedvező áron.

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Kedves Ibolya!

   SMS küldésre ajánljunk az olcsosms.hu oldalt.

   Anna

 43. Harmath

  :

  Az olcsó tarifa miatt nagyon szeretem az Olcsomobilhivas.hu-t.

 44. Kálmán

  :

  Először “óvatos duhajként” a legolcsóbb csomaggal indítottam. Bevált!

 45. Körmendi

  :

  Kezdésnek jó. Utána úgyis látszik, hogy megérte.

 46. Edit, Szolnok

  :

  Megmondom őszintén nem győztem anyagilag, hogy állandóan fel kellett töltenem a mobilom. :( Mikor az új telefonszámomhoz ajándék netet kaptam, akkor kezdtem el rendszeresebben használni az olcsomobilhivas.hu-t. Először kicsit bizalmatlan voltam, mert már fürödtem be voip-pal, de kellemesen csalódtam! :) Most, számcsere és újabb net után már csak ezt használom telefonálásra. Stabil, 95% ban hibátlan hangminőséget biztosít, és ha hangposta is kapcsol be, akkor sem veszi le a teljes percért a pénzt, mint az alap szolgáltatómnál. :)

 47. Szabó

  :

  A Bónuszbrigád oldalon találtam rá erre a szolgáltatásra. Induló csomagként ezt a 720Ft-os csomagot rendeltem meg, próbaként. Számomra hihetetlennek tűnt ez a nagyon kedvező percenkénti hívásdíj,és másodpercenkénti számlázás. Egyáltalán nem csalódtam, kedvező percdíj és másodpercenkénti számlázás -ez az olcsómobilhívás:)

 48. Laudisz

  :

  Én elsőnek a Bónuszbrigádnál találtam rá és beváltottam egy 60 perces kupont, de tovább fogom használni, mert jó nagyon!! Tetszik hogy mindig vannak akciók és mindig kapunk ajándék perceket! Igaz, hogy néha nem annyira jó a telefonálás minősége, de ez még akkor is jobb, mint az összes többi telefontársaság percdíjai. Örülök, hogy rátaláltam!

 49. Zsolt

  :

  Nagyon jo a szolgaltatas. Tiszta vetel es beszedhang. Konnyu kezelni. Az app jol mukodik. Sok az ajandek perc. Orulok, hogy ratalaltam.

 50. Kapás

  :

  A minősége mindenkor tökéletes volt, akár mobilnet akár wifi használata mellett. A családon belül is ezzel tartjuk a kapcsolatot egymással. Az ügyfélszolgálatuk pedig egyszerüen kiváló, bármilyen kérdésemre azonnal válaszoltak.

 51. keczan

  :

  Kedvező feltételek, nincs hűségnyilatkozattal. Az olcsómobilhívás.hu használatával nagyon sok pénzt meg tudok spórolni, így ezt minden barátomnak ajánlom. Megbízható, olcsó, korrekt, gyors “vevőszolgálat”.

 52. István

  :

  A legjobb ár/szolgáltatás arány! Az egyik legnagyobb előny hogy csak annyit fizetek amennyit beszélek, itt az 1 perc 2 mp beszélgetésért nem kell 2 percet fizetni!

 53. Kiss

  :

  Sziasztok!

  A mobilszolgáltatók már évek óta nem csökkentik a feltöltő kártyás csomagok percdíjait, sőt! Kb. 50Ft/perc az ár, és ez minden megkezdett percre vonatkozik, azaz telefonálsz 61 másodpercet, és ez 100Ft-odba kerül. Ha nincs előfizetésed havi sok ezer forintért, akkor reménytelen olcsón telefonálni.
  Sógorom ajánlotta az oldalt, mert egyébként én is bizalmatlan vagyok az internetes újdonságokkal, de ez bejött!
  Tényleg 12 Ft/perc, és valóban másodperc alapú a számlázás. A hívás minősége is jó.
  Csak ajánlani tudom!

 54. Mérész Pál

  :

  :) Hasznos és ár-érték arányban nagyon jó. Nagyon jó minőségű a hang, megbízható még 3G kapcsolat esetén is.
  Ha valaki nem online akkor is lehet használni a többi internet alapú alkalmazással ellentétben.
  :( Az alkalmazásban sajnos nem jól jeleníti meg a percdíjat és így félrevezető. Sajnos mindig be kell szorozni az árat 300-al.

 55. Anda Mihàly

  :

  Először furcsànak tűnt, hogy ilyen is lètezik, de azóta csak ezt hasznàlom ha telefonàlni kell. Az Olcsomobilhivas.hu-t kombinálva a UPC mobilnetjèvel 7000 Ft-bòl kihozom, ami a Vodkafonnàl a nagybàtyàmnak kerül havonta 15000 Ft-ba! Nem kell ennél jobb, főleg, hogy itt még kuponok is vannak. Csak ìgy tovàbb. Sokat szoktam telefonàlni külföldre is, de mèg mindig ez a legolcsòbb.

 56. lackosz

  :

  A bónusz brigád oldalán akadtam rá a lehetőségre amit azonnal kipróbáltam. Nekem az alacsonyabb összeg nagyon megfelel mivel nem sokat telefonálok, de így internet elérésnél jóval olcsóbban tehetem mind ezt.

 57. Varga

  :

  Praktikus ez a kis csomag a kipróbálás feltételei miatt. Egyáltalán nem nagy összeg, főleg ha a 110%-os garanciát nézzük. Külön tetszik, hogy nincs hűségidő. Akkor töltöm fel az egyenleget, amikor csak szeretném és annyiszor, ahányszor csak kedvem tartja. Abban is én döntök, hogy igénybeveszem-e a sok-sok kupont, vagy csak néhányat belőlük. :)

 58. Gyüre

  :

  Sokat használom az olcsomobilhívást, mert bármelyik telefonszolgáltatót hivhatom. Másodperc alapon számláznak, lehet kuponokat gyüjteni, szerencsekerék által nyerési esély is van és sok más érdekes dolog, ami csábit nap mint nap. Nekem bejött, csak ajánlani tudom! :)

 59. Viktória

  :

  Van olyan barátnőm akivel skype-on beszélgetek, de vannak olyanok akiknek nincs ilyen lehetőségük. Őket jó, hogy olcsóbban tudom hívni. Az is jó, hogy másodperc alapon számláznak, hiszen, ha csak hazaszólok, anyáéknak, hogy mindjárt ott vagyok, akkor ez csak pár forintomba kerül.

 60. Bogdán Attila

  :

  Először evvel a 720 Ft-al töltöttem fel az egyenlegemet. Ami negatívum, hogy egy pici késés van a beszélgetés közben, de annyira kicsi, hogy nem zavaró. Ennyit be lehet vállalni cserébe 12 Ft-ért telefonálhatok másodperc alapon.

 61. Ancsusz

  :

  Jó, hogy kisebb összeggel is tölthetem az egyenlegem.

 62. Gyüre

  :

  Asztali számítógépen használom a VoipsoftClient alkalmazást, meg vagyok elégedve a progival, kíváló hangzás, könnyű kezelni. Az olcsomobilhívas.hu csapatának külön köszönet, hogy mobil és vezetékes irányba ilyen olcsó tarifával müködik. És még hab a tortán, hogy ez mind másodperc alapon!!! Ha tehetem, hívásra csak ezt használom. Csak ajánlani tudom.

 63. Szabó-Ambrus

  :

  Alaposan utánaolvastam a neten, először csak pár száz forintért vettem egyenleget és mivel működik és megbízható, rendszeres vásárlójuk lettem.

 64. janita

  :

  Először nem bíztam benne, de az ajándék kuponnal amivel ingyen kipróbálhattam az alkalmazást meggyőztek! :)

 65. galvarga

  :

  Kedvező ár + gyors segítség + kedvezmények = olcsomobilhivas.hu :) Köszönöm.

 66. Vass Tibor

  :

  Elégedett vagyok, mert nagyon jó, kedvező árú lehetőség az otthoni családtagokkal, ismerőseimmel való kapcsolattartásra Kínából. Bár van mikor ha nem tudok internet közelben lenni, de ilyenkor a helyi behívószámon keresztül (+86400-676-7950) használom a szolgáltatásukat.

 67. Varga

  :

  Nekem nagyon tetszik, jó hogy rátaláltam erre a lehetőségre, ajánlani fogom másnak is!

 68. Repka

  :

  Minden remekül működik, jó a hang minősége is :)
  Annának külön nagy köszönet

 69. Körmendi Jánosné

  :

  Elsőre nagyon megtetszett. Használom is azóta minden nap az Olcsomobilhivas.hu-t. Amit én változtatnék, hogy a Főoldal menüpont mellett legyen egy legördülő link ahol a csomagok választhatóak. Ott lennének az összegek. Gyorsabb lenne a feltöltés keresés.

 70. Barta Lajos

  :

  Szerintem szuper a szolgáltatás . A cím találó “olcsó mobilhívás” és tényleg mióta használom sokat spóroltam a telefonszámlámon. Akinek ajánlottam annak is tetszett.

 71. panda148

  :

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam. Gyorsan és könnyen tudok telefonálni vele. Külföldre is kitűnően használható és nagyon jó árban van, pl. Románia csak 21 Ft. (mobil) Az is nagyon tetszik, hogy kijelzi a számom, így senki sem veszi észre, hogy internetes hívás :)

 72. Madai

  :

  Elégedett vagyok mert nagyon jó, hogy nem kell lejárati időket fejben tartani. Nagyon kedvező áru az eu-s ismerőseimmel való kapcsolat tartásra. Gyors ügyintézés. Köszönöm. Nagyon kedvező áru csomagok között mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

 73. drjimre

  :

  A brigádról fizettem elő, próbaképpen. Kicsit nyikorgós volt a beélesités és csak a (kíváló) csapat személyes beavatkozására aktiválodott. De nem csalódtam benne, egyszerű és internet előfizetéssel bárhonnan tudom használni.

 74. Rózsáné Boros

  :

  Valóban nagyon kedvezőek a perc díjak. Számomra főnyeremény, hogy ha nincs internet elérhetőségem akkor is tudok igen kedvező feltételekkel telefonálni (a behivószámon keresztül). A szolgáltató ügyfélbarát, és nagyon korrekt. Csak gratulálni tudok minden tagjának. Ibiza

 75. napcsi

  :

  Mindig is kerestem valami hasonló olcsó telefonálási lehetőséget számítógépről, interneten keresztül. Nincs külön költség a használatához. Nekem bejött.

 76. Kata

  :

  Nagyon megörültem ennek a lehetőségnek. A percdíjjak nagyon kedvezőek. Nálunk a Férjem vásárol,és bizony 5x6x felhív, hogy mit és mennyit vegyen. Ez nem mindegy, hogy 37 Ft-tal van szorozva, vagy csak 12 -vel :-)) Így még néha viccelődésre is marad idő.

 77. csuhajlaci

  :

  Nagyon hasznos program, Csehországból Magyarországra tökéletesen működik vezetékes, illetve mobil szám hívására.

 78. Majlát

  :

  Óvatos voltam az elején, ezét csak elsőre ezt a csomagot próbáltam ki. Működik. Korrekt a kommunikáció, segítőkészek! Ajánlom!

 79. Szőnyi Imre

  :

  Én erre fizettem elő kipróbálás céljából, tökéletesen működik! Az ajándék kupont is felhasználtam amit adnak hozzá! Kitűnő!

 80. Pannika

  :

  A külföldi voip szolgáltatóknál sokkal kisebb feltöltést is lehet választani, így pl ezt a 720 ftost, ami a kuponokkal még 500 Ft körülre is leszorítható. Kipróbálásra tökéletes, én is ezzel kezdtem és nem bántam meg.

 81. Alfonz

  :

  A hang minőségével semmi problémám nem volt mint hívó, a hívott fél említette a visszhangosságot, ám feltételezem, hogy ez nagy részt adódott abból, hogy a hallott hang némileg eltért a megszokott telefon-telefon hangszíntől. Ezt a tényt valószínűsíti az a tapasztalat, hogy beszéd közben nem volt visszakérdezés rossz érthetőség miatt. Mindent összevetve nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, ahogy az előttem szólók döntő többsége is.

 82. Grigorescu

  :

  Nekem bejön.!!!Tisztán lehet hallani beszélgetéskor, olcsó, azonnal látom mennyi az egyenlegem, és a lényeg, hogy akit hívok, nem kell, hogy online legyen. A ráadás, hogy az olcsomobilhivas.hu csapat, segítőkész és kedves.

 83. Miklovicz

  :

  Csak ajánlani tudom probáld ki és meglátod szuper.

 84. sad

  :

  Kamu

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Szia!

   Az http://olcsomobilhivas.hu/hirlevel oldalon ha megadod az email cimed, akkor küldünk egy kupont, ami 40 perc ingyen telefonálásra jogosit. Igy ki tudod próbálni magad is egy forint fizetése nélkül, hogy kamu vagy nem.

   Anna

 85. Viki

  :

  Kezdésnek jó, amíg az ember megismeri, megszokja és rákap az ízére…
  Mivel mp alapú az elszámolás, nem kell figyelni, hogy a megkezdett perc végéig befejezzük a beszélgetést, vagy nyugodtan átléphetünk a következőbe.

 86. Szabó Edit

  :

  A hívásaimat csak az olcsomobilhivas.hu – val bonyolítom. Nagyon tetszik hogy másodperc alapú, mivel a hívásaim többségében nagyon rövidek. Bár azért jó érzés az is, hogy ha belefeledkezem a beszélgetésbe az sem terheli meg annyival, mint amennyibe a szolgáltatóm számlázná….

 87. szilvike

  :

  Nagyon nagy segítségemre van az olcsomobilhivas.hu, mert a napokban sokat kellett Ausztriába telefonálnom, és nagyon örültem a 3 Ft-os percdíjnak!

 88. erika88

  :

  Nálam nagyon népszerűek az olcsomobilhivas.hu szolgáltatásai. Nincs hűségidő, és a feltöltött keretet korlátlan ideig feltudom használni. Ennél jobbat még nem találtam, Igaz ,most már nem is keresem.

 89. Balazsg77

  :

  nagyon jó a website

 90. erika88

  :

  Megfelel az elvárásaimnak, ilyen olcsón nem tudok telefonálni sehol. Ajánlom mindenkinek.

 91. Reni

  :

  Egy átlagos hívás nálam a rövid, tényközlős fajtából általában 20 másodperc körüli, ha mobilszámot hívok. Mivel a mobilszolgáltatóm van oly’ “kedves”, hogy perc alapon számláz, mindezt magas percdíjakkal, ez máris 40 Ft a kasszánál. Ugyanezt itt megkapom 4 Ft-ért, azaz a tizedéért! Köszönöm! :)

 92. Streng Katalin

  :

  Vonalas irányba szinten ingyen van, igy ügyintézni kiváló, mert ki lehet várni a hosszú zenéléseket.

 93. Joó

  :

  Teljesen jo. Roaming helyett a legtutibb, szinte azt mondhatnám, hogy CB kiváltására is alkalmas.

 94. Pigniczki Zoltán

  :

  Sziasztok!
  Sajnos én még 2 hónapig előfizetős vagyok.
  Így nem tudom,hogy milyen is a olcsómobil használata.De remélhetőleg hamarosan eltelik a 2 hónapom és akkor mident megtudok.

 95. Gyure

  :

  Két hónapja ajánlotta az ismerősöm, az olcsomobilhivas.hu oldalt.Nagyon megvagyok elégedve vele, mivel mp. alapon számlázik,és hogy nap mint nap új kupponokkal várja a feltöltésre váró ügyfeleket. És a nap 24 óra eltelte után, +12ft-al is megjutalmaz. A kifizetésre váró jutalékról meg nem is beszélve, hogy az is növekszik mig elnem érem az 1200ft-ot amit jóvá ir a számlámra. A mobil szolgáltatók a részemről kizsákmányolók, a magas előfízetői díjaikkal és a túl komplikált tarifájukkal. Most ezennel kijelentem többet használom az olcsomobilhivas.hu alkalmazását, mert pénztárcabarát és tele van meglepetésekkel. Hajrá ti vagytok a jók.

 96. Tóth

  :

  Ilyen olcsó lehetőséget még nem tapasztaltam. A vonal minősége tökéletes. Hivatalos ügyeket szoktam leginkább intézni, mivel ilyen kedvező feltételek mellett nem akkora probléma, ha akár fél órát kell várakoznom egy ügyintézőre.

 97. Ibuska

  :

  Nekem az egyik ismerősöm ajánlotta, aminek nagyon örültem. Már vártam egy ilyen lehetőségre. A többi telefon szolgáltató nálunk Magyarországon irreálisan sokat kér a telefonásásokért. Nekem nincs okos telefonom, de ha itthon vagyok fogom használni. Hiszen havi, de éves szinten is sokat lehet vele megtakarítani. A hang minőségén talán lehetne javítani. Nagyon szeretnék egy olcsó internetet is! Nem lenne baj ha telefon készüléket is lehetne majd később vásárolni. Tessenek nagyban gondolkozni, mert sokan fogunk lenni! Sok sikert! Sok csatlakozót kívánok a olcsomobilhivas.hu-nak!

 98. Sparda

  :

  Kicsit vonakodtam ettől, voltak kétségeim, de mikor Olaszországba indítottam a hívást és szép tiszta volt a hang, nem volt kétségem. Szuper oldal!

 99. Barbara0203

  :

  Jó benne, hogy nem feltétlenül kell óriási vagyont tölteni egyszerre az egyenlegre. Viszont azt sajnálom, hogy a főoldalról nem érem ezt el, csak a most kapott linken. Mindenesetre jó.

 100. SiMa

  :

  Több voip szolgáltatót is próbáltam már, van olyan ahol még pár euro egyenlegem is maradt, de mégis inkább az olcsómobilhívást használom, mert itt én dönthetem el, hogy mennyivel töltök fel. A másodperc alapú számlázás meg csak hab a tortán!

 101. lilkrisz

  :

  Nagyon olcsó percdíjakat és jó minőségű hívásokat biztosít. Csak ajánlani tudom!

 102. ami001

  :

  Megbízható oldal, olcsó percdíjakkal, telefonálásnál csak ezt a módszert használom.

 103. erzsebet85

  :

  Köszönöm hogy itt lehetek .Nagyon jo dolognak tartom ezt a lehetöséget.. VALOBAN HASONLO MINT A TÖBBI INTERNETES TELEFON DE SOKKAL JOBB ÉS OLCSOBB.Köszike hogy segitetek olcson tartani a családdal a kapcsolatot. Nagyon jó cucc!!!

 104. ádám erzsébet

  :

  Nos először is nem bíztam benne de szerencsére kellemesen csalódtam . Sikerült és örülök hogy a tagja lehetek ennek az oldalnak.Segítenek olcson kedvezményesen telefonálni hogy könnyebben tudjam tartani a kapcsolatot a családdal. Sokat sporolok igy köszönöm nektek. Nekem bejött köszike…..

 105. Nagy

  :

  Elsőként ezt az opciót választottam és kedvezményt is kaptam :) Kipróbáltam,megszerettem és mostmár nagyobb csomagot is rendelek :)

 106. Csordás

  :

  Nagyon korrekt tarifák, amikor nem otthon a vezetékes telefon közelében tartózkodom, akkor ezt használom.
  Azért nem használom minden esetben, mert a hívott fél visszhangosságra, saját hangja visszahallására panaszkodik.
  Köszönöm a lehetőséget!
  Ajánlottam ismerőseimnek is.

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Ha van vezetekes telefonja, akkor ajanljuk a visszahivos verziot is. Ez esetben a hivas nem a szamitogepen keresztul zajlik, hanem a vonalas telefonjan. A hivas minosege altalaban jobb szokott lenni, ezert ajanljuk ezt :) Ez a visszhang problemara is megoldas!

 107. smskp

  :

  Több voip szolgáltatónál is van feltöltésem. Több voip alkalmazás is van a telefonomon. Többet is használok felváltva. Amiben dícsérni tudom az olcsomobilhivast, az a másodperc alapú számlázás és a kiváló hangminőség a SIPGO nevű androidos programmal. És bár a weboldal nekem elég kusza meg összevissza (pl a kosárba rakott termék törlése, ha nem a kosár menüben vagyok), de azért el lehet igazodni rajta.

 108. Benedek Imre

  :

  60 perc hívása 720Ft-ért igazán baráti ár. Külön örülök a másodperc alapú számlázásnak. Nagy előnye még, hogy a hívott félnél nem szükséges az internetkapcsolat megléte.

 109. Novák Gyula

  :

  Sajna elég nehézkes a honlap kezelése.

 110. Szabó Csaba

  :

  Az android alkalmazás nem az igazi!
  Ja és az ígért 40 percet se kaptam meg!
  A Skype jobb szerintem!

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Kedves Csaba!

   Az ajandek 40 perc megjelent az egyenlegeden az elso probavasarlas utan. Ezt az http://olcsomobilhivas.hu/fiokod/ oldalon lathatod is. A programba belepni pedig a felhasznalonev*olcsomobilhivas.hu loginnal tudsz. Ha az androidos progi nem valt be, akkor ajanljuk a SipGo-t mint alternativa, tobb felhasznalonk ezt hasznalja, ajanlja a szolgaltatasunkhoz. Kerdes eseten irj nekunk nyugodtan, szivesen segitunk!

   Oszkar

 111. balaton954

  :

  Először ezzel az összeggel akartam feltölteni a számlámat, de elrontottam. Az ötszörösével töltöttem fel, de már örülök neki, mert több jutalékot kaptam! :)

 112. Fischi

  :

  Külföldön tanulóként nagyon hasznos, hogy végre olcsón tudok beszélni a családdal és a barátnőmmel.
  A minden 60 perces feltöltésem rendben megérkezett. A hívás minőségére továbbra sem lehet semmilyen panaszom.
  60 perc pedig pont elég, hogy néha a nagyszüleimmel is beszéljek picit. Az eddigiek alapján továbbra is csak ajánlani tudom!

 113. Pásztói

  :

  Szerettem volna kipróbálni a havi 120 Ft-os ingyenkupont. De a leírásban szereplőektől eltérően a gép nem 120 Ft-ot ír jóvá, hanem 119-et. Az 1 Ft átutalása viszont nekem többe kerülne, mint 40 perc helyi beszélgetés…

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Akinek van PayPalja, annak érdemes azt használni, mert akkor tényleg csak 1 forintba kerül a kupon és egyből lehet telefonálni. De akkor sincs gond, ha nincs Paypal. Ilyen esetben irj nekünk, mi meg jóváirjuk a megrendelést. 1 forintot tényleg nincs értelme utalni.

 114. Torma

  :

  Ilyen kedvező telefonálási lehetőséggel még nem találkoztam.
  Ami még különösen fontos számomra az az, hogy magyar az ügyfélszolgálat!

 115. Hegedűs Péter

  :

  Az ügyfélszolgálat emailben mindig válaszol, még aznap! Ajánlási linkemre sokan kattintanak, látom, mennyire érdekli az embereket. Mindig jó akciókat találnak ki. Nem akadozik, mint a Viber. Nem megy el a vonal, mint a FB mobil hívásnál. Akár ingyen is telefonálhatok, csak naponta 10 másodpercet meg kell nézni a fiókom. Ajánlással plusz pénzt kapok.

 116. merebi

  :

  Hogy vonalas irányba pedig szinte ingyen van?Legalább a Nagyiékat fel tudom hívni, mert nekik nincs mobiljuk.

 117. Megyeri Zoltán

  :

  Azt külön örömmel veszem, jó fogásnak tartom az ingyen perceket:megfogja az embert :)

 118. avirextibi

  :

  Az interneten találtam ezt az oldalt és nagyon örülök neki, mert az is jól jár, akinek csak 720 forintja van telefonálásra, hisz ez is elég akár 60 percre, ami ugye a nagy szolgáltatoknál kb elég 15 percre lenne elég. Azért ez kicsit ajándék is, biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül sokkal több rajongója lesz ennek a telefonálási módszernek. Köszönöm!

 119. Kőrösmezey Dávid

  :

  Olykor életmentő lehet egy ilyen lehetőség, és bizony ennyi pénzért 60 perc nem is rossz ajánlat. Pláne mobil irányba.

 120. Judit

  :

  Nagyon jó, sokat tudok vele spórolni.

 121. Pete

  :

  Hang minőség nagyon jó. Ügyfélszolgálat segítőkész. A másodperc alapú percdíj nagyon tetszik.

 122. Szabó Edit

  :

  Árban messze veri az összes egyéb voip alapú szolgáltatót. 12ft a mobil? Sehol máshol nincs ilyen! Az pedig, hogy még mindemellett kuponokat is osztanak külön tetszik.

 123. erika88

  :

  Az a legjobb a rendszerben, hogy bármilyen számot fel tudok hívni. A hívott fél bármikor elérhető, függetlenül attól, hogy van-e internetes kapcsolata.

 124. Csaba

  :

  Nagyon jó a szolgáltatásotokban, hogy globális és mindenhol szinte ugyanazon költségekkel kell számolnom.

 125. Erzsébet

  :

  Én az internetről tájékozódtam az olcsomobilhivás.hu-ról. Egyelőre elégedett vagyok, igaz még gyerekcipőben járok, mindent nem is értek még, de ha hozzájuk fordulok segítségért készségesen segítenek és írják, hogy ha fennakadok nyugodtan keressem meg őket mert segítenek. Bizok a 110 % visszafizetésben és abban, hogy kevés összegel is feltudom tölteni az egyenlegem. Én nem engedhetek meg magamnak sokat, de igy akkor tudok értekezni bárkivel. Minden reményem, hogy hosszú ideig társak lehetünk az olcsomobilhivas.hu szolgáltatóval. Ajánlom másoknak is.

 126. lány sándor

  :

  Idős nyugdijas vagyok csak a családdal beszélek többet, de hivatalos ügyeket is ezen keresztül szoktam intézni mivel már a legtöbb helyen csak mobiltelefonos elérhetőség van megadva. A régi hagyományos telefon számlám már nagyon elszaladt és mióta váltottam az olcsómobilhivas.hu-ra azóta észre sem veszem a telefonszámlát. Csak ajánlani tudom mindenkinek aki kevesebbért akar telefonálni. Nem bánja meg.

 127. Gábor

  :

  Nagyon jó, hogy van ez az alkalmazás. A kapcsolattartás az otthon maradottakkal így sokkal olcsóbbá vált. Megnyugtató, hogy lelkiismeret furdalás nélkül tudok akár órákat beszélni a családdal, barátokkal.

 128. Elek

  :

  Kártyás telefonnal igen magas volt a percdíjam a mobilszolgáltatómnál. Kedvezőbb feltételeket, csak 2 év hűségnyilatkozattal, havi fix díjjal kaptam volna, viszont ez sem igazából nekem való. Az olcsómobilhívás.hu használatával nagyon sok pénzt meg tudok spórolni, így ezt minden barátomnak ajánlom. Megbízható, olcsó, korrekt, gyors “vevőszolgálat”.

 129. Papp

  :

  Nem szeretek telefonálgatni, de mióta van Internet sok mindent el tudok e-mailben intézni. Viszont az elkerülhetetlen, hogy ne használjam a mobiltelefonomat. Soha nem beszéltem hosszú ideig, inkább csak “vezényszavakat” mondtam, mert észrevétlenül “szívta” a pénzemet, még így is. Ezért döntöttem úgy, hogy itthonról mindenképpen az olcsomobilhivas.hu-n keresztül bonyolítom le a fontosabb hívásaimat. Nagy segítség ez nekem anyagilag.

 130. Takács

  :

  Nagyon jóóó! És mindig van valami extra bónusz, kupon. Szeretem!

 131. Imre

  :

  Én nagyon megvagyok elégedve mindennel, a szolgáltatásal amit kinálnak, nagyon jó egyszerü kezelőfelületü a program és korrekt minden. Az Ügyfélszolgálat pedig egyszerüen kiváló ami a szó szoros értelmében értendő. Nincs olyan dolog amiben és amire ne tudjanak válaszolni. Mindenben nagyon segitőkészek. Egy nagyon jó eszköz és lehetőség, mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz mint a nevében is benne van OLCSÓ.

 132. Monori Gábor

  :

  Nagyjából két éve használom az olcsomobilhivas.hu szolgáltatást. Talán az egyik első felhasználó lehettem. Főleg Európa és Ázsia közötti mobil és vezetékes hívásokra használom, függetlenül az iránytól, hiszen az interneten nincs távolsági hívás. Szépen fejlődik a szolgáltatás és az ügyfélszolgálat is példás. A saját hívásazonosító kijelzés (mobilszám) akár több számra is beállítható, így akit olcsomobilhivas-sal hívok, látja, hogy én keresem.

 133. Dani

  :

  Nekem egy ismerősöm ajánlotta, aki már régóta használja ezt az oldalt. Eddit skype-ot használtam külföldön lévő barátaim hívására. Korábban havonta kétszer 10 euróval töltöttem a számlámat, most 3000 forint bő másfél hónapig elég.

 134. Asztalos Lőrincz

  :

  Először nem bíztam az internet telefonálásban, így az olcsomobilhivas.hu-ban se, de a kedvező kipróbálási feltételek miatt (minimális költség illetve a 110 százalékos garancia), úgy voltam vele, hogy nincs sok veszteni valóm. Először én is 120 forintos csomaggal kezdtem, ma már havi több mint 3000 forintot tudok spórolni az olcsomobilhivas.hu segítségével. Ha nincs jó internet kapcsolatom, akkor a vonal nem tökéletes, de ettől eltekintve nagyon elégedett vagyok

 135. Klaudia

  :

  Mostantól ha van rendes internetem, akkor tuti így fogok telefonálni.

 136. Vida István

  :

  Én inkább fizetek többet a kicsit jobb hangminőségért. De annyiból korrektek voltak az olcsomobilhivas.hu-nál, hogy visszakaptam a pénzem 110 százalékát.

 137. Kanizsai András

  :

  Nekem bejött!

 138. Bence

  :

  Hasonló mint a skype, de sokkal olcsóbb. Jó cucc.

Mondd el a véleményed