Akció!
Olcsomobilhivas.hu - Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

Rólunk

1 500 Ft 1 490 Ft

Mi az olcsomobilhivas.hu-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy egyre több ember tudjon olcsóbban telefonálni. Elsődleges célunk, hogy a magyarországi mobilszolgáltatók irreálisan magasan tartott mobil és nemzetközi hívás tarifáira egy alternatívát nyújtsunk. Tudjuk, hogy a Skype és Viber által nyújtott ingyentelefonálási lehetőségnél nincs olcsóbb, de vannak esetek amikor nem megoldható, hogy mind a két fél online legyen. Nemzetközi szinten az egyik legjobb technológiát nyújtjuk ügyfeleinknek forint és másodperc alapú számlázás mellett a legversenyképesebb áron. Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

Részletek

 

Csapatunk jelenleg 5 főből áll

Volgyi Oszkar

 

Völgyi Oszkár

Ügyvezető Igazgató

 

Kincses Anna

 

Kincses Anna

Ügyfél-kapcsolattartó és Vevőszolgálati munkatárs

 

Kocsis Peter

 

Kocsis Péter

Pénzügyi és Affiliate vezető

 

Kovacs Jazmin

 

Kovács Jázmin

Értékesítési és Marketing vezető

 

Kondorosi Tibor

 

Kondorosi Tibor

Informatikai vezető

 

Mi, az Olcsomobilhivas.hu-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy egyre több ember tudjon olcsóbban telefonálni!

Mint ahogy nincs két ugyanolyan ember, nem minden szolgáltatás felel meg mindenkinek. Szerintünk lehet egyszerű árazású, könnyen áttekinthető, szolgáltatást is úgy nyújtani, hogy az mindenkinek megérje. Viszont azzal is tisztában vagyunk, hogy van pár eset, amikor más hozzánk hasonló szolgáltatóval, megoldással jobban jársz. Ezeket az alternativákat gyűjtöttük most össze, hogy ezek alapján el tudd dönteni, hogy neked melyik a legjobb megoldás. Ha találsz ezen az oldalon segitségünkkel egy olyan szolgáltatót, ami neked a legjobb megoldást nyújtja, akkor mi már teljesitettük küldetésünket, hiszen olcsóbban fogsz tudni telefonálni. Ha esetleg meg arra jutsz, hogy számodra pont mi nyújtjuk a legnagyobb értéket, annak mi meg csak örülünk.

Ha valamilyen flotta keretében van mobil előfizetésed, akkor lehet nem fogsz a meglévő előfizetésednél jobbat találni oldalunkon, illetve akkor sem ha SMS párti vagy, mert mi mobilhivásra specializálódtunk. Üzenet küldésre ajánljuk az olcsosms.hu oldalt, ahol 10 forintért tudsz barátaidnak SMS-t küldeni.

Próbáltunk a teljességre törekedni, de ha úgy érzed, hogy valami nagyon hiányzik a listából, kérjek szólj nekünk!

Skype.com
Viber.com
budgetalk.com
Jajah.com
VoipDiscount.com
Gmail.com
Cheapvoip.com
Voipstunt.com
Voipcheap.com
Voixio.com
Jajah.com
Freecall.com
freevoipdeal.com
magyarphone.eu
12voip.com
Fring.com

Ezek a szolgáltatások, köztük, az olcsomobilhivas.hu következő élethelyzetekben nyújt különösen jó megoldást:

1) Amikor valaki Magyarországon él, és jelenlegi mobilszámláját szeretné csökkenteni
2) Külföldön élő honfitársunk a hazai barátokkal, családdal szeretné a kapcsolatot tartani, illetve telefonon banki és hivatalos ügyeket szeretne intézni
3) Sokat utazó barátunk, aki külföldre és Magyarország irányába is viszonylag sokat telefonál

Mi az olcsomobilhivas.hu-nál nap mint nap azon dolgozunk, hogy egyre több ember tudjon olcsóbban telefonálni. Csapatunk jelenleg 5 főből áll, s több mint 11 ezer elégedett felhasználóval rendelkezünk. Csapatunk folyamatosan bővül, szóval ha állást keresel nézz rá a Dolgozz Velünk oldalra. Ha szeretnél mellékállásban pénzt keresni velünk, akkor ajánljuk az Affiliate oldalunkat. Különleges ajánlatokért pedig kattints a Kuponok oldalunkra és kövess minket Facebook-on!.

Kérdésed van? Nyugodtan fordulj Ügyfélszolgálatunkhoz vagy írj nekünk a jobb alsó sarokban lévő chaten keresztül!

 

Kövess minket Facebookon az ingyen percekre jogositó kuponokért!

Felejtsd el a mobilszolgáltatód és hívj magyar mobilt 12, vezetékest 3 forintért!

 

Köszönjük, ha az Olcsomobilhivas.hu-t választod!

Vélemények

 1. Váradi

  :

  Remek szolgáltatás! És természetesen ugyanilyen remek, segítőkész ügyfélszolgálat! :)

 2. Oil

  :

  Sok-sok éve használok VoIP telefont, de eddig eurval, vagy dollárral kellett feltölteni az egyenlegem. Itt ezt forinttal is megtehetem. A hívás minősége – megfelelő internet kapcsolat esetén – jó. Az internetes felület számomra kusza. Sokkal egyértelműbb felület kellene a megrendeléshez. A kuponok beváltása nem egyértelmű. Segítőkész csapat. Vezetékes írányba verhetetlenek.

 3. gyerek

  :

  Sziasztok! Az Oszkáron nyertem 60 percet. Ha lejárt, nem fog a paypal-omról vonogatni, automatikusan meghosszabbítódni, rejtett kötelezettségek, stb.? Valakinek van ilyen tapasztalata? (Mint pl. a Voda VJEGY SMS amit ha nem mondasz le mindig újraaktiválódik, stb.:?)

  • Oszkár

   :

   Nincs olyan opció az Olcsomobolhivas.hu-nál, hogy automatikusan vonjunk le pénzt a paypalodról, minden esetben manuálisan kell egyenleget vásárolnod, paypalos fizetést jóváhagynod. Nyugodtan próbáld ki, nincs veszteni valód. 110% garancia pénz visszafizetési garancia érvényes ez esetben is!

 4. PINTÉR FERENC

  :

  Szuper jó!

 5. Csuhaj László

  :

  Szerintem használni az alkalmazást, mert olcsón lehet bárkit hívni

 6. Punk Istvánné

  :

  Nagyon elégedett vagyok a percdíjakkal és köszönöm a sok segítséget is amit Tőletek kaptam!

 7. kis

  :

  Kényelmesen internettel hívhatunk mobilt és vezetékest igen kedvező áron.

 8. Debreczeni

  :

  Nagyon jók a percdijak, mindig segitenek, ha valami gond van!

 9. pohltamas

  :

  Egyelőre tökéletesen elégedett vagyok a szolgáltatás színvonalával. Remélem sikerül tovább csökkenteni a percdíjakat is.

 10. Lackó

  :

  Az biztos, hogy ez a legolcsóbb megoldás!

 11. punkneerzsi

  :

  Nagyon hálás vagyok azért, hogy végre lehetőségem nyílt arra, hogy a barátaimmal, rokonaimmal ne csak 1-2 percet, olyan ” gyorsan mondd, mert lefogy a pénz a kártyámról” módon beszélhessek. És lehetőségem nyílott arra is, hogy a több éve Németországban élő barátnőmet is felhívjam. Igaz, hogy pont most romlott el a mikrofonom, de annyi baj legyen! A kapcsolat Veletek meg van, a mikrofont meg gyorsan beszerzem. A sok és gyors segítségért amit Tőletek kapok azért meg külön köszönet!

 12. Réka

  :

  Nagyon, de nagyon megvagyok vele elégedve! Amióta használom a telefon számlám a negyedére csökkent. Nagyon szépen köszönöm ezt a lehetőséget!

 13. Király

  :

  Nagyon előnyős használni ezt a szolgáltatást. A legjobb amit kiprobáltam eddig! Fiam külfőldőn él, ő ajánlotta. Igy tartom vele a kapcsolatott! Ajánlom mindenkinek. Király Ilona

 14. Zoli

  :

  Sziasztok! Nagyon örülök hogy rátaláltam. Nagyon sokat kell telefonálnom a betegségemből kifolyólag, főleg vezetékes irányba. Verhetetlen a 3 ft!!! Nagyon hiányzik egy hasonlóan olcsó sms szolgáltatás. Kicsit féltem a hang minőségtől, de egyáltalán nem vészes. Ügyfélszolgálat ugrásra kész, bármiről legyen szó. Nem bántam meg, csak ajánlani tudom!!!

 15. Dobrai Árpád

  :

  Kedves Olcsomobilhivas.hu!
  A szolgáltatásra semmi rosszat nem tudok mondani, egyértelmüen csak jót.
  Nagy örömömre szolgál az a tudat, hogy jóval olcsóbban tudok telefonálni az általatok kinált lehetőséggel, főleg Németországba.
  A helyi mobilszolgáltatók által nyujtott tarifát igen drágának tartom, de egy olcsóbb megoldás kinálatánál is még mindig ti vagytok a menők.
  Ezért örültem annak, amikor tudomásomra jutott, hogy élhetek egy ilyen lehetőséggel, amit köszönettel vettem, és ismerőseim körében is mindenkinek reklámozom a cégedet – milyen jó telefonálási lehetőséget adtatok.
  Nekem főleg a külföld felé menő hivások árai tetszenek.
  Üdv.
  Árpád

 16. Lipécz Csaba

  :

  A hívás minősége kifogástalan, az ár pedig nagyon kedvező !

 17. Varga

  :

  Hálás vagyok ezért a lehetőségért, mert tényleg olcsó, jó lehetőség, sokszor kihúzott már nehéz helyzetből, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!

 18. Maczucza Tibor

  :

  A vodafone új 19-es percdíja mellett az olcsómobilhívás már nem annyira olcsó, de külföldre nincs ennél olcsóbb!

 19. Tímár Máté

  :

  5/5 ajánlom mindenkinek!

 20. Tímár Máté

  :

  5/5 ajánlom mindenkinek!

 21. Tóth Imre

  :

  Nagyon jó lehetőség ez az olcsómobilhivás, használom rendszeresen. Ha bármikor segitségre van szükségem azonnal a rendelkezésre áll a szakértői team. Gratulálok és köszönöm.

 22. Tóth

  :

  Nekem bejött, a hívás minősége olyan, mintha gsm-en lenne, az ár pedig nagyon kedvező

 23. tantal47

  :

  Szeretem, mert gyorsan jóváírják a feltöltésemet és kedvezőek a percdíjak.

 24. Las

  :

  Jó, mert olcsó. Én UK-ból telefonálok Mo.ra és ez a legolcsóbb megoldás, amit ismerek, ha mobilt akarok hívni.

 25. D4N13L

  :

  Sziasztok! Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással, korrekt és kedvező áron vehetem igénybe ezeket! Külön elismerésem a csapatnak segítőkészségük miatt! :) Csak ajánlani tudom másnak is!

 26. Knezevic

  :

  Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm ezt a a lehetőséget, meg vagyok elégedve mint a programmal (MobileVoip) mint a csapattal ami mögötte áll! Segítőkészek ! Gratulálok! Esetleg ha lenne mobil net csomagotok annak még jobban örülnék! Üdv!

 27. Rózsa

  :

  Ódzkodtam tőle, aztán jól jött az ingyenes kipróbálási lehetőség. Felraktam a programot a telefonomra, megkaptam a 60Ft-ot, kipróbáltam, működött! Nem beszélek sokat általában, így a 60Ft is kitartott pár beszélgetés erejéig. Amúgy feltöltőkártyás vagyok, ami gáz. Előre fizet az ember, de mégis a legmagasabb percdíjakat kapja és perc alapú számlázást. Amúgy a nap 90%-ában wifi közelben vagyok, így a legjobb választás lett az olcsomobilhivas.hu. A kártyással megtámogatva végszükség esetén azzal is tudok telefonálni (wifin kívül), de ez annyira nem jellemző már, hogy figyelnem kell majd rá, hogy egy év után ne vesszen el a számom és a pénzem. Nem úgy mint itt, ahol ez is korlátlan, a számlázás másodperc alapú…stb. Hónapok óta használom megelégedéssel. Beszélgetés közben sosem volt probléma vele, híváskor néha van egy “The service is temporarily unavailable” hiba, de 1s múlva újrahívva már tökéletes, az is lehet, hogy épp akkor az én telefonom vacakol, vagy a wifim.
  Dédivel vezetékes telefonon tartjuk a kapcsolatot, nem ritka a 20-30perces beszélgetés. Ezzel a megoldással ez 60-90Ft! Elképesztő, hogy ez a feltöltősömön keresztül 980-1470Ft lenne, de ha mi is vezetékesről hívnánk, akkor is többszáz Ft-ról beszélnénk.
  Nagyon közvetlenek, segítőkészek, állandóan vannak kuponok, kedvezmények, csak ajánlani tudom. Végre valami, amit tényleg mer az ember támogatni! :)

 28. Éva

  :

  Már régóta használom az olcsómobilt. Sajnos csak a számítógépemen tudom használni, mert a telefonomon nincs internet. Néha minőségi gondjaim vannak, mert visszhangzik a beszéd, de szívesen ajánlom mindenkinek, mert sokat lehet vele spórolni.

 29. Vig Attila

  :

  Az olcsomobilhivas.hu számomra nagyon sokat jelent, mivel munkámnak megfelelően javarészt Anglia, Hollandia, Németország, Dánia, Ausztria irányába kezdeményezek hívásokat, az ott élő magyar állampolgárok Magyarországi lakástámogatási lehetőségei miatt hívom őket.

  Az első kapcsolatfelvétel mindig mobil telefonon történik, és így nagyon komoly összeget tudok megtakarítani.

  Minden elismerésem a team-nek, csodás munkát végeztek, csak így tovább!

  Az egyenleget gyorsan jóváírják, remek az ügyfélszolgálat, minél nagyobb csomagot veszel, annál nagyobb a kedvezmény mértéke. Csak ajánlani tudom őket, remek csapat!

 30. Patai

  :

  Nekem nagyon bejött! Főleg hogy mobil neten is tudom használni. Köszönöm!

 31. Bánhegyi Attila

  :

  A feleségemnek fizettem elő, mivé sokat telefonál mobilról. Így jelentősebben olcsóbb telefonálni, vezetékes
  telefont minimális csomagba raktam.

 32. Tamaskó

  :

  Könnyű, egyszerű használat. A hangminőség megfelelő. Olcsó, megbízható szolgáltatás.

 33. Takács

  :

  Szerettem ezt a díjcsomagot, de most már csak a 300 perceset töltöm fel a sok-sok kedvezmény miatt.

 34. Horvath

  :

  Első alkalommal azt hittem nem fog működni, de tévedtem. Hang minősége jó, ahhoz képest, hogy internet kell hozzá. Nagyon segítőkész a csapat és remélem ez meg is marad. Kérdéseimre hamar reagáltak, amit köszönök is nekik. Csak így tovább!

 35. Feher-Imre

  :

  Nagyon örültünk ennek a lehetőségnek,amikor a fiúnk ajánlotta ezt a szolgáltatást. Sokkal olcsóbb,mint a többi mobil szolgáltató.Megbízható,jó hangminőség és kedvező a másodperces számlálás.Ilyen olcsón,még sehol nem tudtunk telefonálni.Rendszeresen használjuk,a vezetékest is erről hívjuk.Ha probléma adódik a csapat gyorsan reagál és segítőkész.

 36. Bednárik

  :

  Korlátozott nettel is teljesen használható. Viszont ilyenkor kicsit sokáig tart, míg betölt a program, ez részemről az egyetlen hátrány.

 37. Füzessy János

  :

  Sajnos nem tudok véleményt mondani, mert a telefonomra az induláskor nem sikerűlt letöltenem, tehát nem tudom használni.

 38. Pisti

  :

  Nagyon jó oldal :) Olcsó hívás csak néha rosszul hallanak de gondolom ez telóhiba.

 39. Gábor

  :

  Az tetszik a legjobban, hogy a kreditek nem járnak le! Máshol a feltöltés után hamar el kell fogyasztani őket, különben elbukja az ember.

 40. Tóth Imre

  :

  Mindig, mindenben segitenek és szinte azonnal.

 41. Toth Imre

  :

  Gyorsan reagalnak minden keresre. Ez joooo!

 42. Richárd Rádió

  :

  Nagyon szeretjük! Rettentően megkönyítette az adások lebonyolítását, és lehetőséget van az Olcsomobilhivas.hu által arra, hogy adásba tudjuk kapcsolni hallgatóinkat. Sok kedvezmény, remek ügyfélszolgálat, gyors válasz. Ennél több már nem is kell

 43. kis

  :

  Nagyon elégedett vagyok ! Olcsó árak,minőség,sok kupon és kedvezmény! Nagyon jó megoldásnak tartom ezt a szolgáltatást.Internet alapú,és ez nekem nagyon bejön, mivel egész nap net mellett vagyok. Nagyon jó,ha olyan számokat hívok, ahol nincs net elérés vagy nincs telepítve pl. a Skype. Ha hivatalokat hívok vezetékesen, akkor meg kifejezetten szuper 3Ft-os percdíjon beszélhetek. Ez az! Csak így tovább! :-)

 44. Mészáros

  :

  Először csak kipróbáltam az ingyenes 20 perces kupont. Nagyon tetszett. Nagyon jó a kapcsolat, és hihetetlen de tényleg nagyon olcsók a percdíjak, nem is beszélve arról, hog másodpercalapú a számlázás. Mindig van valamilyen kedvezményes akció, ingyenes percdíjak, nyertem a szerencsekerékkel is. szóval SZUPER!!!!

 45. Dohanyné

  :

  Kondorosi Tibor sokat segített abban, hogy az androidos telefonom is tudjak telefonálni. Sajnos nekem a Mobilvoip-pal nem ment a dolog, de a Csipsimple-vel igen.

 46. Körmendi Jánosné

  :

  Tényleg rugalmasak, nagyon jók vagytok.

 47. Tóth

  :

  Én és családom használjuk, azt bele kell kalkulálni hogy internetkapcsolat kell hozzá nem nagy adatmennyiséget használ de stabil legyen az internetelérés. Egy ismerősöm azt mondja a mobilinternet szolgáltatása ha csökkentettre esik 32/32kb/s-ra akkor is tudja használni de némi akadás olyankor már előfordulhat, én 4G képes mobiltelefonkészülékről használom az esetek többségében sikeresen, volt már olyan amikor nem akart összejönni segítségével a hívás ezért olyankor a mobilszolgáltató vonalát használtam konkrétan év végén amikor a Telecomnál a mobilinternet szolgáltatás szünetelt átmenetileg ezt a szolgáltatást nem tudtam használni annak ellenére hogy nem Telecomos vagyok és nekem volt internetelérésem. Összességében én használható jó megoldásnak találom nagyon jó lehetőségek vannak benne pl. elég egy fiókot létrehozni és arra feltölteni de azt az egy fiókot a család összes tagjával meg lehet osztani tehát a mobiltelefonokra egy-egy appot kell telepíteni és azon keresztül, én a RebVoice nevűt használom annak a testvére amit az olcsomobilhivás.hu szolgáltató ajánl ugyanaz a menüje is csak még kisebb adatmennyiség maga a program és valaki azt írta ez vált be legjobban. Na egy negatívumot észrevettem Plantronics M70-es vezeték nélküli szettel ha én hívnék valakit ezzel a szolgáltatással sajnos nem jön át a hang a bluetooth-os készülékre valami kodek probléma miatt pedig többféle Voip appon keresztül is kipróbáltam már maga a headset természetesen tudja a A2DP profilt.

 48. mari5949

  :

  Nagyon jó ez az oldal, a munkatársak segítőkészek, minden technikai problémámban hamar segítettek!

 49. Robi

  :

  Feltöltőkártyásoknak zseniális!!

 50. Gábor

  :

  Kenyelmes modja a kulfoldi hivasoknak

 51. bela3p

  :

  Egy fórumon találtam rá erre a szolgáltatóra. Jó a hang minősége. A 110%-os garanciával nincs veszteni valód :)

 52. Harmath

  :

  Olcsó percdíjak, jó csapat!

 53. Kálmán

  :

  Tényleg olcsó, az összes technikai problémámban segítettek, méghozzá gyorsan! Nagyon köszönöm!

 54. Körmendi

  :

  Nagyon korrekt csapat.

 55. Körmendi

  :

  Nagyon segítőkész csapat. Kivitelezhető lenne, hogy egy legördülő menüben lennének a csomagok felsorolva?

 56. Hörváth László

  :

  Jónak tartom ezt a szolgáltatást.

 57. Edit, Szolnok

  :

  Nagyon régen keresem – kerestem a voip-os megoldásokat, a kártyás percdíjak horribilis ára miatt. Így akadtam az olcsomobilhivas.hu-ra. A jelenlegi teló számomhoz ráadásul ajándék net jár így még inkább olcsóbb a Veletek való telefonálás. Ami külön tetszik, hogy másodperc alapú, tényleg azért fizetek amennyit lebeszéltem. Gyakorlatilag most már csak ezt használom telefonálásra.

 58. Attila

  :

  Azt kapja az ember, amit ígérnek. Olcsó hazai, és nemzetközi telefonálást másodpercenkénti számlázással. Az ügyfélszolgálat ügyfélbarát, és rugalmasan kezelik az esetlegesen felmerülő technikai problémákat. Remélem hamarosan elterjed ez a szolgáltatás hazánkban, mert ettől kedvezőbb szolgáltatást nem lehet találni. A szolgáltatással teljes mértékben elégedett vagyok:)

 59. Kapás

  :

  Régóta élek a VOIP telefonálás előnyeivel, eddig külföldi szolgáltatók által, de mióta megtaláltam az Olcsomobilhivást, ezt használom. Kényelmes magyar nyelvű oldal.

 60. Mérész Pál

  :

  Ezzel a hasznos szolgáltatással a többi mobilszolgáltatóval ár-érték arányban nagyon versenyképes.
  A jó minőségű a hang, megbízható wifi és 3G kapcsolat esetén is.
  Ha valaki nem online akkor is lehet használni, ellentétben más internet alapú alkalmazásokkal.

 61. keczan

  :

  Elégedett vagyok mert nagyon jó, hogy nem kell lejárati időket fejben tartani. Nagyon kedvező áru ismerőseimmel való kapcsolat tartásra. Gyors ügyintézés. Köszönöm.

 62. István

  :

  Nagyon jól működik, mint wi-fin, mint mobilneten keresztül.

 63. Szücs

  :

  Köszönök mindent a csapatnak. Nem gondoltam volna, hogy azon kapom magam visszamegyek kártyásnak, de ez az igazság!! Hívni, meg már csak az olcsomobilhívásssal hívok, a kártyás csak vésztartalék. Üdv Z

 64. lackosz

  :

  Nagyon jó szolgáltatás, ha lenne folyamatos internet kapcsolatom csak ezt használnám. Az ügyfélszolgálat nagyon gyors és segítő kész.

 65. Varga

  :

  Nagyon jó szolgáltatás. Azért regisztráltam, mert olyan valaki küldött róla ajánlót, akiben maximálisan megbízom. Nagyon tetszik a kuponhegyek tömkelege és ez a szolgálatkészség és segítőkészség, melyet itt tapasztaltam. Egyszerűen fantasztikus. Csak így tovább! :)

 66. Gyüre

  :

  Nagyon jó ez a telefonszolgáltató, csak ezzel kezdeményezek hívást mobil vagy vezetékes írányba. A mobilszolgáltatómnál kártyás csomagban vagyok, nem vállalom be az előfizetésüket, mert nem birnám fizetni havonta. Hiába ingyenes a saját hálózaton belüli beszélgetés, de a többi hívás perc alapon számlázva nagy összeg lenne. Ezért csak az internetért fizetek a szolgáltatómnak, a telefonálást az Olcsomobilhivas.hu-val intézem!

 67. Viktória

  :

  Nekem az apukám ajánlotta ezt a telefonálási lehetőséget. Mivel sokat beszélgetek a barátnőmmel, azért jó, hogy nem kerül olyan sokba. Kipróbáltam, és most fogom nagyobb összeggel feltölteni az egyenlegemet.

 68. Bogdán Attila

  :

  Először flottás tarifákat kerestem, hogy olcsón tudjak telefonálni. Aztán rátalálta erre az oldalra, és úgy gondoltam nincs mit vesztenem, kipróbálom. Azóta már másnak is ajánlottam az oldalt. A weboldal felülete lehetne rendezettebb, átláthatóbb.

 69. Ancsusz

  :

  Jók az árak, és hogy van lehetőség extra kuponok beszerzésére is, amelyekkel még olcsobban telefonálhatunk.

 70. Anti

  :

  Nem kell aláírni hűségnyilatkozatot! Ezzel nálam már nyerők vagytok, az csak ráadás, hogy nincs havi lebeszélhetőség, hanem az egyenleg erejéig használható!

 71. Gyüre

  :

  Ez a legjobb telefonszolgáltató, amit megismertem. Jók a dijszabások, belfölre és külföldre egyaránt. A kuponok és a kreditek gyüjtése, meg a szerencsekerék és más fizetendő összeget csökkentő dolog az ügyfelek részére nagyon pénztárca kimélő. Az olcsomobilhivas.hu-val már több ezer forintot megtakaritottam. Ajánlom is ezt az oldalt barátoknak, ismerőseimnek, hogy minél több felhasználójuk legyen és sokáig müködjön az oldal. Köszönöm!

 72. Szabó-Ambrus

  :

  Az olcsomobilhivas.hu egy kiváló módszer arra, hogyan spóroljon meg bárki havi több ezer forintot. A helpdeskjük gyors és segítőkész, a szolgáltatás megbízható. Csak így tovább!

 73. janita

  :

  Lényegesen csökkent a havi telefonszámlám amióta használom! :)

 74. galvarga

  :

  Örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre. Sokat csökkentek a telefonálásra fordított kiadásaim. Gyors és segítőkész a csapat is. Köszönöm.

 75. Vass Tibor

  :

  Elégedett vagyok, mert nagyon jó, kedvező árú lehetőség az otthoni családtagokkal, ismerőseimmel való kapcsolattartásra Kínából. Bár van mikor ha nem tudok internet közelben lenni, de ilyenkor a helyi behívószámon keresztül (+86400-676-7950) használom a szolgáltatásukat.

 76. Hornyik

  :

  Nagyon jól működik.

 77. Gyula

  :

  Nagyon hálás vagyok az olcsó árakért.

 78. Repka

  :

  Minden remekül működik, jó a hang minősége is :)
  Annának külön nagy köszönet ;)

 79. Suhman

  :

  Szerintem is nagyon jó és valóban olcsó, bár idáig csak a kupon és az ajánlásokért kaptam pár száz forintot de azzal is bőven tudtam beszélni.

 80. panda148

  :

  Egy véletlen folytán találtam erre az oldalra, aminek nagyon örülök. Nagyon hamar és egyszerűen lehet regisztrálni, ami nagyon ritka. Minden átlátható, könnyű fizetni. Azóta csak ezt használom telefonálásra :) A mobilalkalmazással használom, ami nagyon tetszik.

 81. Madai

  :

  Elégedett vagyok mert nagyon jó, hogy nem kell lejárati időket fejben tartani. Nagyon kedvező áru az eu-s ismerőseimmel való kapcsolat tartásra. Gyors ügyintézés. Köszönöm.

 82. zotyo58

  :

  Eddig nagyon jól használható volt. Az app mai frissítése nem jó, nem bontja a vonalat !! Jó lenne ha a régit valahonnan vissza lehetne varázsolni, az jól működött. Tudom ez nem az olcsómobilhívás hibája, de jelezhetnék feléjük….

 83. drjimre

  :

  Jól müxik, de kicsit irritáló, hogy Ausztria felé mind a mobil mind a vezetékes hívások olcsóbbak mint MO felé. Ja és az SMS nincs bekapcsolva, nem müködik. Miért nem?

  • Olcsomobilhivas.hu

   :

   Kedves Imre!

   Mi magyar mobilhivásra specializálódtunk, ezért nincs nálunk SMS. Ha olcsón szeretne SMS-t küldeni, akkor ajánljuk az Olcsosms.hu oldalt. Ott 10 forintért lehet SMS-t küldeni, ami megbizhatóan meg is érkezik!

   Üdvözlettel

   Jázmin

 84. Kata

  :

  Sokáig keresgettem az interneten, hogy olcsóbban tudjak percdíjat találni. Végül megtaláltam az oldalt, és megörültem. Óvatosan kezdtem, csak a legkisebb csomaggal, mondván a puding próbája az evés. De miután kiderült, hogy korrekt cég, és valóban azt kapom amit ígérnek, így gyorsan ismét sor került újabb feltöltésre is. Sőt most már bónuszom is van, mivel az ismerőseim az ajánlásomra használják. Szerintem nagyon megéri!

 85. Kata

  :

  Az egész csapat nagyon segítőkész.Megvagyok elégedve a minőséggel. Nagyon megéri használni, mert költséghatékony. Minden ismerősömnek szívesen tovább ajánlom.

 86. csuhajlaci

  :

  Nagyon tetszik a telefonálás ezen formája.

 87. Majlát

  :

  Óvatos voltam az elején, és csak kicsiben próbáltam ki. Működik. Sőt! Korrekt a kommunikáció, segítőkészek! Ajánlom!

 88. Szőnyi Imre

  :

  Teljesen meg vagyok elégedve velük, a szolgáltatásuk 5 csillagos! Minden szolgáltatás a segítségben leírtaknak megfelelően működik! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Üdvözlettel: Szőnyi Imre

 89. Pannika

  :

  Nagyon jól átlátható oldal, és gyors, magyar ügyfélszolgálat. A szolgáltatással még sosem volt gondom, két hónap tapasztalata alapján bátran ajánlom minden telefonáláson spórolni vágyónak!

 90. Alfonz

  :

  Kétség kívül az olcsósága a legvonzóbb tulajdonsága az “Olcsómobilnak”. Kedvező díjszabása mellett külön kiemelném azt a végtelen türelmet és segítő készséget, melyet Tibor nevű munkatársuk tanúsított akkor, mikor átsegített az indulás kori kezdeti nehézségeken. Kis csapatuk profi módon SZOLGÁLTAT, mely hozzáállás sajnos nem általánosítható a mai szolgáltatókra. Egy hiányosságra azért szeretném felhívni a figyelmet. Ha külföldi mobilt hívok (külföldön tartózkodó(nyaraló)hozzátartozót, ismerőst, akkor ügyfélszolgálatuk tájékoztatása szerint a hívott félnek “pénzbe fog kerülni”. A korrektség végett erre a tényre talán a díjszabási tájékoztató mellett fel kellene hívni a figyelmet.

 91. Viki

  :

  Használom már annyi ideje a szolgáltatásukat, hogy legyen elég problémám. Nem velük, hanem magammal. Sokszor küldtem e-mailt, hogy SOS segítsenek, és nem volt olyan eset, hogy ne oldották volna meg rövid időn belül a problémámat. Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

 92. Szabó Edit

  :

  Már egy ideje csak ezt használom ha hívni szeretnék valakit. Tökéletes hang, jó árak. Nagyon meg vagyok elégedve! :) Az pedig különösen tetszik, hogy ha valakit csak futólag akarok felhívni – mondjuk mert jelzem hogy pl a buszon vagyok már – akkor nem kell 1 teljes percet kifizetnem.

 93. Oszkar.com telekocsi Kft

  :

  Napi szinten használjuk a szolgáltatást. Egy havidíjas előfizetés nem lenne számunkra kedvező, mert sokkal több a bejövő hívásunk mint a kimenő, így nem tudnánk kihasználni. Általánosságban (wifiről használom) jól működik, ritkán előfordul, hogy nem annyira jó a beszélgetés minősége, de újrahívás után már rendben van. Az is előnyös, hogy másik mobilról is lehet használni ugyan ezt a beállított fiókot és telefonszámot. Összességében számunkra nagyon pozitív a megoldás.

 94. szilvike

  :

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a lehetőségre, és nem kell havonta többezer Ft havidíjat kifizetnem a szolgáltatónak, és ilyen olcsó percdíjakkal telefonálhatok.

 95. Joó

  :

  Jó lenne egy olyan SIM kártya a kínálatban, amely képes használni mindhárom mobilszolgáltató 4G hálózatát (ezzel tuti tarolnátok a piacon)

 96. erika88

  :

  A mai telefontarifák mellett az olcsómobilhívás.hu kínálata tényleg a legkedvezőbb. A hangminőség nem tökéletes, de ennyi pénzért még így is nagyon megéri. Mobilinternetet egyébként is használok, ezért bárhol tudok vele telefonálni. Még a flottás telefon díjcsomagok is elbújhatnak mellette.

 97. Reni

  :

  Az olcsó szolgáltatás összekapcsolása egy minden eddigi általam próbált szolgáltatónál gyorsabb ügyfélszolgálattal szerintem kimeríti a maximálisan ajánlható kategóriát. :) Így ezért külön köszönet illeti a Csapatot!

 98. Ibuska

  :

  Nagyon hálás vagyok az ismerősömnek aki ajánlotta ezt a lehetőséget. Segítőkész ügyfélszolgálat ! Remek csapat.

 99. Streng Katalin

  :

  Rugalmas, készséges csapat!

 100. Pigniczki Zoltán

  :

  Valóban ez a legjobb szolgáltatás! Tanulhatna a többi telefonszolgáltató is tőlük!

 101. Fejes

  :

  Először is köszönet a lehetőségért, hogy az igen drágának mondható gsm hivások helyett ezt a programot használva komoly megtakaritást lehet elérni.Külön plusz pont a másodperc alapu számlázásért.Igyekszem az ismeretségi körömben népszerűsiteni ezt a lehetőséget.Köszönöm!

 102. Barbara0203

  :

  Az ötlet nagyon jó, sokkal olcsóbban tudok telefonálni, ha van netem. A hívás ugyan sokszor akadozik, de erről nem a honlap tehet. Ami kicsit zavaró, hogy nagyon gyakran kapok e-mailt arról, hogy szívesen segítenek, ezt csökkenteni kellene. Esetleg a 10 Ft kedvezményt mint akciót nem kellene reklámozni, mert az kicsit vicces. :-)

 103. SiMa

  :

  Egy percig ne legyen kétséged, az Olcsómobilhívás.hu a legjobb szolgáltatást nyújtja! Akár ingyen ki is próbálhatod.

 104. lilkrisz

  :

  Nagyon rendes csapat. Minden kérdésre válaszolnak, gyorsan és érthetően. A percdíjak is messze jobbak a Viber out-nál vagy a skype-nál. A hívások minősége kiváló és a másodperc alapú számlázás nagyon jó ötlet.

 105. ami001

  :

  Tetszik, hogy jön email, hogy miben segíthetnek bár még egyszer nem kellett segítséget kérnem, mert mindent meg lehet találni!

 106. Nagy

  :

  A legjobb csapat! A szó legnemesebbik értelmében. Bármikor bizalommal fordulhatok hozzájuk és ők készséggel állnak a rendelkezésemre. Kiváló support!!

 107. Benedek Imre

  :

  Tetszenek a percdíjak, megfelelő internet esetén jó a hangminőség. Nálam közepes térerőnél nem hallott az illető, ezért letette a telefont. Ezt úgy tudom kiküszöbölni, hogy a gyenge wifi-nél inkább áttérek mobil netre.

 108. balaton954

  :

  Amit esetleg módosításra javasolni tudnék, hogy ha nem vagyok jogosult a 40 perc ingyenbeszélgetésre (mert már igénybevettem), akkor ne jelenjen meg. De persze már tudom, de korábban jogosulatlanul igényeltem…

 109. balaton954

  :

  Nagyon meg vagyok elégedve a csapat segítőkészségével. Bármi kérdésem volt, érthetően segítettek e-mailben, így meg tudtam oldani a problémáimat. Át tudom irányítani sz.gépről telefonra a hívást és a hívott fél telefonja kijelzi a számomat, ezért magyarázkodnom sem kell, hogy interneten keresztül beszélek. Mindenben ők segítettek… Köszönöm szépen!

 110. Fischi

  :

  Külföldön tanulóként nagyon hasznos, hogy végre olcsón tudok beszélni a családdal és a barátnőmmel. A hívás minőségére eddig semmilyen panaszom nem lehetett, az eddigiek alapján csak ajánlani tudom.

 111. Torma

  :

  Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással és köszönöm a gyors segítségnyújtást Anna és Tibor.

 112. Ywcsy

  :

  Szeretem, hogy magyar, hogy olcsó, és azt, hogy egyszerű, könnyen kezelhető a felület. Továbbá a segítőkészségetek.

  Gratula nektek ezennel is!

 113. merebi

  :

  Néha sajnos csináltam óriási telefonszámlákat, itt ez a veszély nem fenyeget, mert sokkal olcsóbb! Megtanultam, hogy nem fecserészek, legtöbbször a semmiről.

 114. Egistvan

  :

  Nagyon jó ez a lehetöség, hogy ilyen OLCSÓN lehet beszélni az otthoni rokonokkal,barátokkal! Nagyon jó a hangminöség! Tökéletesen müködik! Az hogy tovább ajánlva extra bónuszt lehet összehozni, szerintem nagyon jó kis marketing fogás! Gratulálok, szuperek vagytok!

 115. Megyeri Zoltán

  :

  Nagyon díjazom ezt a szisztémát! Az a jó az áron kívűl benne, hogy neten és telón is lehet használni. Már csak egy erre alkalmas telót kell beszereznem.

 116. avirextibi

  :

  Nagyon örülök, hogy a mai pénzéhes világban létrejöhetett egy ilyen csapat. Amikor rátaláltam erre az oldalra, azt hittem megint egy lehúzás, fizessek be ennyit meg ennyit aztán kapok néhány perc beszélgetést, de nem! Ez azt adja mit leirnak, nagyon szuper oldal örülök, hogy rátaláltam és remélem hogy sokáig megmarad.

 117. lévai andrea

  :

  Egyszerüen szuper jó találmány. Olcsó percdijjak, segitőkész ügyfélszolgálat és nem átvágás az egész. Különösen szeretem, hogy nem kell net hogy tudjon az ember telefonálni ha a behivószámon keresztül hivom ismerőseimet!

 118. Kőrösmezey Dávid

  :

  Egy fantasztikusan ügyfélorientált csapat! Nagyon segítőkészekek. Egy remény nekem arra, hogy a jövőben lemondjam az előfizetésem a mobilszolgáltatómnál.

 119. Somodi

  :

  Sok köszönet a gyors,korrekt,segítőkész probléma megoldásért!(külön köszönet Anna és Péter segítségéért) Leginkább külföldi mobilt hívok,megfelelő WIFI vagy NET kapcsolat esetén a minőség tökéletes,a valóban másodperc alapú számlázás teljesen korrekt! További sok sikert a csapatnak! (ötből öt *)

 120. Judit

  :

  Jól működik, nagyon jók a percdíjak, főleg, ha külföldre telefonálok.

 121. Pete

  :

  Az árak nagyon barátiak, olcsóbbat nem tudok. A hangminőség nagyon jó. Az ügyfélszolgálat nagyon segítőkész, pár perc alatt válaszolt és elintézte a kérésem. Talán jó lenne, ha telefonon is elérhető lenne az ügyfélszolgálat.

 122. Szabó Edit

  :

  Először csak gyűjtögettem a pénzt, de a napokban ki is próbáltam. Tiszta hang wifivel és 3g-vel is, a hang nagyon minimálisat késik, ez teljesen elfogadható. :) Nagyon jó tarifával dolgoznak, és ami külön tetszik, hogy tényleg másodperc alapú! :)

 123. erika88

  :

  Nagyon elégedett vagyok az olcsó percdíjakal, ennél kedvezményesebb lehetőséget még nem találtam. Köszönöm.

 124. Erzsébet

  :

  Nagyon megfelel az olcsomobilhivas.hu nekem, mert az én pénztárcámhoz tudom igazitani a feltöltés összegét.

 125. Csaba

  :

  Mindig az olcsóbb lehetőségekre koncentrálok. Nekem más hívta fel a figyelmemet erre a lehetőségre. Kicsit még néha gondban vagyok a telefonszámok átírási problémájával. Ajánlani tudom mindenkinek.

 126. Elek

  :

  Mindenkor korrekt, és azonnali segítséget kaptam. Kiváncsiak a véleményemre, hogy még könnyebben tudjuk használni ezt a lehetőséget. Gratulálok!!

 127. Takács

  :

  Nagyon kedvező ár, sőt a lehetőség is adott, hogy ennél is még olcsóbban lehessen telefonálni velük, ha ajánlom ismerőseimnek őket. Mindemellett segítőkész ügyfélszolgálat, probléma megoldásból jeles, amit más telefon szolgáltatóknál nem tapasztaltam.

 128. Imre

  :

  Én nagyon megvagyok elégedve mindennel, a szolgáltatásal amit kinálnak, nagyon jó egyszerü kezelőfelületü a program és korrekt minden. Az Ügyfélszolgálat pedig egyszerüen kiváló ami a szó szoros értelmében értendő. Nincs olyan dolog amiben és amire ne tudjanak válaszolni. Mindenben nagyon segitőkészek. Egy nagyon jó eszköz és lehetőség, mindenkinek csak ajánlani tudom, hisz mint a nevében is benne van OLCSÓ.

 129. Borbala F

  :

  Valóban olcsó a szolgáltatás, és külföldről egy kincs, ha ügyet kell intézni Magyarországon.

 130. Nemes Piroska

  :

  Nagyon tetszik a szolgáltatás. Tényleg azt kaptam amit ígértek, és ez nagyon fontos! A másodperc alapú számlázás, és a korrekt elszámolás csak a tetszésemnek tudok hangot adni.
  A kezdeti problémákra nagyon korrekt és szakszerű segítséget kaptam.

 131. Bóta

  :

  Ez egy jó alternatíva a mobilszámla csökkentésére.

 132. Imre

  :

  Nagyon korrekt csapatot alkotnak. Bármilyen kérdésre szinte azonnal reagálnak és mindent elkövetnek a segitség érdekében. Mindenkinek ajánlom a szolgáltatást!!!

 133. Kornel

  :

  Mikor külföldre (Angliába) költöztem, akkor kellett egy megoldás amivel tudom az otthoniakkal tartani a kapcsolatot. Az olcsomobilhivas.hu csapata kedves volt és megmutatták, hogyan kell használni a programot. Ár érték arányban nagyon jók, s végre egy voip cég, ahol el lehet érni az ügyfélszolgálatot.

 134. Zotya

  :

  Ez a weboldal csak terjeszti a Dellmont SARL szolgáltatásait, csak próbálja népszerűsíteni, de ez valójában nem az ők érdeme. Viszont az dicséretes tőlük, hogy nyitottak új dolgokat kipróbálni. Jómagam nyolcadik éve használom, már profi vagyok nettelefonos téren, én tudom, hogy milyen sokat spóroltam a szolgáltatóval. Évi 300.000-el biztosan kevesebbet fizettem ugyanannyi percdíj mellett, mintha mobilszolgáltatót használtam volna, az biztos! Akinek meg még ezek ellenére is kényelmesebb mobillal hívogatni, akkor az gazdag, és annak nem is való a 3 Ft-os mobilhívás díja!

 135. Dávid

  :

  vakon is jólhasználható fantasztikus oldalról beszélgetünk a partnerprogram egy különösen ügyes húzás volt, szóval próbáltam belekötni nemment

 136. Dr. Elekes Pál

  :

  Végignéztem a fenti listában az alternatívákat, de vagy mind külföldi cég, vagy euró alapon számláznak. Ha kérdésem van, akkor meg nem elérhetőek. Nincs jobb?

 137. LGeza

  :

  Ilyen jó ügyfélszolgálattal már rég találkoztam. Problémám akadt a program használatával, s addig nem nyugodtak, amíg nem lett megoldás.

 138. Gabriel

  :

  En nem vagyok magyar, de tetszik. Jó! Köszönöm! Gracias!

 139. Zoltán, Békéscsaba

  :

  Pár órán belül az összes kérdésemre válaszoltak. Sőt! Vissza is hívtak! Ilyennel régen találkoztam.

 140. Viola

  :

  Én már írtam egy kommentet a termékhez közvetlenül, de itt is szeretném leírni, hogy mennyire hálás vagyok azért, hogy olcsón és könnyen tudom a nagyszüleimmel tartani a kapcsolatot. Amennyire látom kedves csapat van az oldal mögött, legalábbis amikor elkeveredett az utalásom nagyon segítőkész volt Anna s viszonylag gyorsan találtunk megoldást a problémára. Köszönöm!

 141. Ildi78

  :

  Köszi Péter és Anna a segítséget!

Mondd el a véleményed